Verwarmen met lage temperatuur radiatoren

Wanneer u niet zit te wachten op een grootste verbouwing met hakken en breken, maar u wilt toch genieten en besparen met lage temperatuur verwarming, dan zijn LTV radiatoren ideaal. Deze LTV radiatoren brengen net zo effectief warmte in een ruimte als traditionele radiatoren. Ze hebben echter duidelijke voordelen tegenover andere systemen: een groter comfort binnenshuis, een hoger totaal energierendement en warmteopwekkingsrendement en minder systeemverliezen. Radson heeft vele mooie radiatoren die werken op een lage watertemperatuur, zoals de Parada en de Ramo.

Radiatoren

Het is belangrijk om uw waterstromen in de radiatoren goed in te regelen. Hiermee bespaart u energie en geniet u van meer comfort. Meer informatie over waterzijdig inregelen vindt u hier >

Benieuwd wat u kunt besparen?

Onze installateurs staan voor u klaar en helpen u om alles uit uw renovatie te halen.

Zoek een vestiging bij u in de buurt

Een mooie aanvulling op deze LTV radiatoren zijn elektrische radiatoren van Instamat. Deze zijn zeer geschikt voor ruimtes die weinig gebruikt worden, zoals badkamer, studeerkamer of slaapkamer. Al deze elektrische radiatoren voldoen aan de nieuwe wetgeving (Ecodesign LOT 20).

Lager energieverbruik en fluisterstil verwarmen en koelen?

Wilt u tijdens warme zomernachten ook heerlijk kunnen slapen? De Vasco Ventilo convector kan niet alleen verwarmen, maar kan ook koelen indien uw warmtepomp een koelfunctie heeft. Deze 2-in-1 oplossing biedt niet alleen meer comfort, maar is ook energiezuinig doordat deze werkt op lage watertemperaturen. En het oog wilt natuurlijk ook wat, deze convector sluit perfect aan bij een stijlvol en elegant interieur.

Vasco Ventilo

Maak een afspraak