Zo mooi kan warmte zijn

Een radiator, gashaard of pelletkachel. Naar welke vorm van verwarming uw voorkeur ook uitgaat, u hoeft nooit concessies te doen aan mooi.

Uw radiator als eyecather

zo mooi kan warmte zijn

Welke radiator in uw interieur past, is vooral een kwestie van smaak. Daarnaast dient u rekening te houden met de grootte van de ruimte. Die is bepalend voor de keuze van het vermogen van uw designradiator.

Veel vermogen betekent overigens niet perse een hoge energierekening. Slimme modellen combineren een hoge warmteafgifte met een efficiënt energieverbruik.

Lees meer over radiatoren > 

Een gashaard geeft sfeer

Gashaarden van Element4 zijn niet alleen mooi om te zien. Ze zijn ook veilig, schoon en lekker snel. Met één druk op de bijgeleverde afstandsbediening ontsteekt u de haard. Uniek is de geringe inbouwdiepte, vanaf slechts 25 cm! Dit maakt de installatie nog eenvoudiger en het ruimteverlies in uw kamer minimaal. Er zijn ook gashaarden van Element4 die geen rookkanaal of schoorsteen nodig hebben. Ideaal als u de sfeer van echte vlammen in huis wilt halen, maar niet over een afvoerkanaal beschikt. Deze haarden zijn eenvoudig aan de muur te hangen en geven uw interieur een warme en sfeervolle uitstraling.

Lees meer over sfeerhaarden >

Een pelletkachel voor verantwoord stoken

pelletkachel

Wilt u tijdens koude dagen genieten van een knapperend haardvuur? Een pelletkachel biedt de sfeer van een haard én het comfort van een cv-installatie. U kunt de bestaande cv-installatie deels of helemaal vervangen met een pelletkachel.

Een pelletkachel heeft een beduidend hoger rendement dan een traditionele houtkachel of open haard. Het gebruikscomfort van een pelletkachel is hoog ten opzichte van de conventionele houtkachel door de automatische ontsteking, uitdoving en de ingebouwde (klok) thermostaat. De brandstof in de vorm van kleine houtkorrels, pellets genaamd, is compleet CO2-neutraal. Een pelletkachel is dan ook een verantwoorde keuze voor het milieu én voor uw portemonnee. Op K-Stove pelletkachels ontvangt u bovendien 500,- subsidie.

Lees meer over pelletkachels >

De keuze is reuze

Een sfeerhaard of een kachel is een belangrijke blikvanger in uw interieur. Des te belangrijker dat hij past bij de uitstraling die u zoekt. Wilt u maximale mogelijkheden bekijken, zien hoe ze branden en echt sfeer proeven? Via onze InstalCenter installateur kunt u gaan kijken in de grote landelijke showroom van HAVÉ Verwarming in Lunteren. Maar liefst 2000 m2 keuze, dat is écht reuze!

Advies op maat

Voor meer informatie en een gedegen advies op maat van een installateur kunt u contact opnemen met een InstalCenter vestiging bij u in de buurt.