Complete CV installatie

Zoekt u een nieuwe cv-ketel? Bij InstalCenter is een nieuwe cv-ketel snel en veilig geregeld. Wij installeren altijd op een veilige werkwijze uw cv-ketel met een rookgasafvoer en adviseren een service & onderhoud contract.

De keuze van onze installateur: Nefit ProLine NxT

Nu inclusief installatie én rookgasafvoer* € 1575,- + onderhoud van 7,75 p/m

  • Veilige nieuwe rookgasafvoer
  • Thermostaat
  • Jaarlijks onderhoud en 24/7 hulp bij storing
  • Warmwatercapaciteit: CW4
  • Compact (hxbxd 58x35x28 cm)
  • Bespaar 195 euro per jaar


* Kijk hier voor de installatie en actievoorwaarden


Heeft u liever een slimme thermostaat?

De Nefit Easy thermostaat is zelflerend en ziet aan de aanwezige smartphones wanneer bewoners thuis zijn. De verwarming wordt automatisch afgestemd op de ingestelde voorkeuren. Via smartphone, tablet of pc kan de Easy thermostaat overal ter wereld bediend worden. En om goed overzicht te houden van het energieverbruik maken de thermostaat en app inzichtelijk wanneer er efficiënt wordt verwarmd en hoeveel gas er wordt verbruikt voor verwarming én warm water. 

Vraag naar de mogelijkheden! 

Nefit Easy Thermostaat


Bel uw installateur

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur. Zoek een InstalCenter vestiging en bel direct.


Alleen 100% veilig is goed genoeg

Een risico van koolmonoxidevergiftiging wil niemand in huis. Je ruikt het niet en de gevolgen zijn niet te overzien. Toch stelt men bij het vervangen van de cv-ketel standaard de vraag: 'Maar de rookgasafvoer kan toch nog wel blijven zitten?’ Bij InstalCenter niet. Wij gaan voor een gegarandeerd veilige cv-installatie. Daarom is bij InstalCenter de nieuwe rookgasafvoer gewoon bij de installatie inbegrepen.

Lees meer over een rookgasafvoer >


Het belang van goed onderhoud

Het behouden van een veilige cv-installatie is niet alleen belangrijk voor u als gebruiker. Het is bovendien belangrijk voor de garantie van uw cv-ketel. Fabrikanten stellen een jaarlijkse onderhoudsbeurt vaak verplicht wanneer u wilt profiteren van de maximale garantietermijn. Met een Service & Onderhoud abonnement van InstalCenter wordt u bovendien gegarandeerd 24/7 geholpen. Want een storing komt altijd 's avonds of in het weekend. Veilig geïnstalleerd betekent dus ook veilig jaarlijks onderhouden. Zo heeft u elke dag een zeker gevoel, zonder omkijken.

Service & Onderhoud

Uw installatie, altijd juist in gebruik! U wordt bovendien gegarandeerd 24/7 geholpen.