Hoe maakt u van uw huis stap voor stap een duurzaam thuis?

Het EnergieBespaarPlan van InstalCenter geeft inzicht in:

 • Besparingsmogelijkheden voor uw woning
 • De daadwerkelijke besparing in euro’s
 • Vereiste investering
 • Mogelijke subsidiebedragen
 • Verdeling van de investering over meerdere jaren
 • Financieringsmogelijkheden
 • Uw energieverbruik t.o.v. soortgelijke huishoudens.

Maak een afspraak
Slim verduurzamen doet u stap voor stap met uw persoonlijke EnergieBespaarPlan. Maak een afspraak met uw InstalCenter vestiging in de buurt.


Slim verduurzamen doet u stap voor stap met uw persoonlijk EnergieBespaarPlan

In het EnergieBespaarPlan* laten wij stapsgewijs zien hoe u van uw huis een duurzaam thuis kunt maken. Hoe groot of klein u het ook aan wilt pakken, wij hebben een plan op maat voor iedereen en binnen elk budget! U heeft al een compleet EnergieBespaarPlan voor € 49,-! En natuurlijk wordt deze verrekend bij de aanschaf.

Hoe werkt het?

Samen met uw installateur wordt er gekeken naar uw huidige woonsituatie, uw verbruik en welke verduurzamingsmaatregelen er reeds zijn getroffen in de woning. Vervolgens wordt er gekeken naar uw persoonlijke wens; met andere woorden waarom wilt u verduurzamen? Wilt u uw woning compleet energieneutraal maken of wilt u slechts uw energierekening verlagen? Dit alles nemen wij mee om zo tot een compleet verduurzamingsadvies te komen, inclusief investerings- en subsidiebedragen, financieringsmogelijkheden en de mogelijkheid om de verduurzaming over meerdere jaren te spreiden.

.

Deze mensen gingen u voor

Richard en Eva

Richard en Eva

“Een aantal jaar geleden hebben we een oude woonboerderij gekocht en deze moesten we flink verbouwen, dit wilde we meteen duurzaam doen”, vertelt Richard. “Maar we zaten nog helemaal in de roes van de aankoop. En toen begon die grote renovatie al…”, vult Eva hem aan. “Fijn dat we samen met Hans van InstalCenter een totaalplan hebben kunnen opstellen dat echt specifiek voor onze woning is opgesteld en dat ook nog eens binnen ons budget past”.

Wouter en Moniek

Wouter en Moniek

“Gelukkig konden we het EnergieBespaarPlan over meerdere jaren uitsmeren, anders was het een erg hoge investering geweest”, vertelt Moniek. Het EnergieBespaarPlan zorgt ervoor dat je huis stap voor stap duurzamer wordt. Er wordt gekeken naar de volgorde van de maatregelen en welke acties eventueel kunnen worden uitgevoerd in een later stadium.

Natasja en Jeroen

Natasja en Jeroen

“Eindelijk zijn we op weg naar een duurzame woning. Installateur Peter heeft ons uitstekend begeleid in dit traject. Samen hebben we onze persoonlijke situatie bekeken en gekeken naar de vraag waarom we eigenlijk echt willen verduurzamen. Heel fijn om dit samen met een deskundige te bekijken om zo tot een passend plan te komen”, vertelt Jeroen.


Waarom kiezen voor het EnergieBespaarPlan bij InstalCenter?

 • Van A tot Z begeleiding
 • Degene die het plan met u opstelt is ook de uitvoerder
 • Brede kennis van lokale ondernemers
 • Maatwerk advies
 • Voor elke budget hebben wij een oplossing
 • Benchmark: wij vergelijken uw energieverbruik met het energieverbruik van soortgelijke huishoudens.

.

Bent u geïnteresseerd in het EnergieBespaarPlan of wilt u meer informatie hierover?

Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. Wij vragen u in onderstaand formulier om uw achternaam in te vullen zodat wij gericht uw afspraak kunnen inplannen. Daarnaast vragen wij u om uw postcode in te vullen zodat uw aanvraag direct naar uw dichtstbijzijnde vestiging wordt verzonden en u zo snel mogelijk geholpen kan worden.

Uw gegevens