Hoe maakt u van uw huis een duurzaam thuis?

“Verduurzamen? Het klinkt allemaal hartstikke leuk, maar ook erg duur…” Dat is wat wij vaak te horen krijgen. Helemaal ontkrachten kunnen wij dit niet… De eenmalige investering is vaak hoog, maar uw maandelijkse energiekosten gaan wel flink naar omlaag. Met bijvoorbeeld alleen al zonnepanelen op uw dak kunt u al ruim 30% op uw maandelijkse energiekosten besparen. Dat is de investering wel waard, toch? Uw spaargeld op de bank levert immers niet veel op.

Onze adviseurs zoeken voor u uit wat de meest rendabele oplossing is. Met eigen rekensoftware kunnen wij een uitstekend advies geven dat naadloos aansluit bij uw situatie.

Het EnergieBespaarPlan van InstalCenter geeft inzicht in:

 • Besparingsmogelijkheden voor uw woning
 • De daadwerkelijke besparing in euro’s
 • Vereiste investering
 • Mogelijke subsidiebedragen
 • Verdeling van de investering over meerdere jaren
 • Financieringsmogelijkheden.

Maak een afspraak
Slim verduurzamen doet u stap voor stap met uw persoonlijke EnergieBespaarPlan. Maak een afspraak met uw InstalCenter vestiging in de buurt.


Persoonlijk duurzaam advies

Wij begrijpen dat niet iedere woning hetzelfde is en dat niet alle bewoners hetzelfde zijn. Iedereen heeft immers andere wensen als we kijken naar het niveau van comfort of als we simpelweg kijken naar budget. Hoe groot of klein u het ook aan wilt pakken, wij hebben een plan op maat voor iedereen. Bij InstalCenter krijgt u een advies dat echt persoonlijk is.

Eén van onze adviseurs analyseert uw woning en samen kijken we naar de vraag waarom u écht wilt verduurzamen? Wilt u bijvoorbeeld uw woning compleet energieneutraal maken of wilt u slechts uw energierekening verlagen?

En zijn er misschien maatregelen in uw woning waarmee wij rekening moeten houden? Het antwoord op onder andere deze vragen nemen wij mee om zo tot een compleet advies te komen inclusief kosten- en subsidieoverzicht. Alle informatie en kosten leggen wij vast in het EnergieBespaarPlan, wat u van ons meekrijgt. En mocht u uiteindelijk beslissen om dit advies op te volgen, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. De volledige installatie kunnen wij namelijk ook voor u verzorgen. Voor slechts € 49,- ontvangt u dit complete advies inclusief EnergieBespaarPlan. En natuurlijk wordt dit verrekend bij de aanschaf.

EnergieBespaarPlan

.

Deze mensen gingen u voor

Richard en Eva

Richard en Eva

“Een aantal jaar geleden hebben we een oude woonboerderij gekocht en deze moesten we flink verbouwen, dit wilde we meteen duurzaam doen”, vertelt Richard. “Maar we zaten nog helemaal in de roes van de aankoop. En toen begon die grote renovatie al…”, vult Eva hem aan. “Fijn dat we samen met Hans van InstalCenter een totaalplan hebben kunnen opstellen dat echt specifiek voor onze woning is opgesteld en dat ook nog eens binnen ons budget past”.

Wouter en Moniek

Wouter en Moniek

“Gelukkig konden we het EnergieBespaarPlan over meerdere jaren uitsmeren, anders was het een erg hoge investering geweest”, vertelt Moniek. Het EnergieBespaarPlan zorgt ervoor dat je huis stap voor stap duurzamer wordt. Er wordt gekeken naar de volgorde van de maatregelen en welke acties eventueel kunnen worden uitgevoerd in een later stadium.

Natasja en Jeroen

Natasja en Jeroen

“Eindelijk zijn we op weg naar een duurzame woning. Installateur Peter heeft ons uitstekend begeleid in dit traject. Samen hebben we onze persoonlijke situatie bekeken en gekeken naar de vraag waarom we eigenlijk echt willen verduurzamen. Heel fijn om dit samen met een deskundige te bekijken om zo tot een passend plan te komen”, vertelt Jeroen.


Waarom kiezen voor een duurzaam advies van InstalCenter?

 • Van A tot Z begeleiding
 • Advies dat écht op maat is
 • Gecertificeerde lokale vakmannen
 • Voor elke budget hebben wij een oplossing
 • Eigen rekensoftware
 • Hulp bij aanvraag subsidie/financiering.

.

Start met besparen en maak vandaag nog een afspraak met een vestiging bij u in de buurt.

Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. Wij vragen u in onderstaand formulier om uw achternaam in te vullen zodat wij gericht uw afspraak kunnen inplannen. Daarnaast vragen wij u om uw postcode in te vullen zodat uw aanvraag direct naar uw dichtstbijzijnde vestiging wordt verzonden en u zo snel mogelijk geholpen kan worden. Wij vinden uw privacy belangrijk. Lees er alles over in onze privacy policy.

Uw gegevens