Elektra om huisElektra rondom uw huis

Wanneer u buiten elektra aanlegt dan is kwaliteit van groot belang. Het materiaal moet tegen een stootje kunnen en goed waterdicht zijn. Elektra kan ook bijdragen aan het gevoel van veiligheid rond uw woning in het donker. Denk bijvoorbeeld aan oriëntatieverlichting. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij helpen u graag!

Wandcontactdoos

Denk bij de aanleg van een tuin wat u het hele jaar door zoal zal willen doen. In de zomer wilt u misschien elektrisch barbecueën, in de winter sfeervolle kerstverlichting ophangen en als u in de tuin zit kan het handig zijn om de batterij van uw laptop op te laden. Eén of meer extra stopcontacten zijn dus extra handig. Voor de wandcontactdozen die u buiten wilt toepassen is het belangrijk dat ze spatwaterdicht zijn. Uiteraard bestaan er tegen woorden inbouwdozen met een luxe vormgeving, zodat u niet op design hoeft in te leveren. Wist u dat er ook een USB wandcontactdoos is?


Lekker lang buiten zitten

Met terrasstralers die donker infrarood warmtegolven geven, maakt u de zomer twee keer zo lang. Maar liefst 90% van de warmtegolven bereikt het terras. Ideaal dus om tijdens het vroege voorjaar, het late najaar en de wat koudere zomeravonden toch lekker lang buiten te genieten. De warmteopbrengst van Magnum Arena terrasstralers is enorm en het effect is vrijwel onmiddellijk merkbaar.

Verlichting buiten

Sfeervolle verlichting

Tuinverlichting draagt niet alleen bij aan de juiste sfeer buiten. Ook kan het uw gevoel van veiligheid verhogen. De kwaliteit is erg belangrijk buit de aanleg van buiten elektra.

Het materiaal moet goed waterdicht zijn. Energie- en lichtzuilen bieden veelzijdige mogelijkheden voor buitentoepassingen.

U kunt bijvoorbeeld bewegingsmelders, stopcontacten en verlichting precies daar installeren waar deze functies gewenst zijn. Bij de entree, uw oprit of in de tuin.

Wilt u ook elektra rondom uw huis?

Wilt u ook elektra rondom uw huis en daarover informatie opvragen. Onze installateurs bekijken graag uw situatie en geven u een passend advies.