Raammelder

Het nieuwe draadloze raammeldsysteem zoals Busch-Waveline biedt iedereen de mogelijkheid om bij het verlaten van de woning in één oogopslag te zien welk raam er open is, gekiept staat of gesloten is. Hierbij detecteert de sensor niet of het raam het kozijn raakt, maar controleert deze of de raamgreep in de juiste stand staat en daarmee het raam ook echt vergrendeld is.

Raammelder

Het systeem bestaat uit de raammelder die de stand van de raamgreep herkend en draadloos (radiofrequent) doorstuurt naar een LED-display die de stand van het raam, geopend/gesloten/ gekiept optisch weergeeft.

Raammelder is makkelijk te installeren

De lichtschakelaar voor het schakelen van de verlichting in de gang gaat eruit. Hierin plaatst u een LED-display met sokkel. Hiermee blijft de bestaande lichtfunctie gehandhaafd en heeft u in één oogopslag uw woning onder controle.
De batterij gevoede raammelder wordt tussen het raam en de bestaande raamgreep gemonteerd. Een verbouwing aan het raam is hiervoor niet nodig. Alle onderdelen die nodig zijn om de raammelder te monteren worden mee geleverd, inclusief de batterij. Kortom, de bestaande bedrading blijft ongewijzigd, het is dus niet nodig om moeilijke aanpassingen in de installatie te moeten doen.

Voordelen van een raammelder

• U kunt alle raamstanden in één oogopslag te zien.
• Bij het draaien van de raamgreep wordt de actuele stand van het raam draadloos verzonden. Het LED-display ontvangt de informatie en geeft deze via LED weer.

Advies nodig?

Voor meer informatie over onze producten en een passend advies op maat kunt u contact opnemen met een installateur bij u in de buurt. Zij helpen u graag verder!