SchakelmateriaalSchakelmateriaal

Lichtschakelaars, stopcontacten enkel of dubbel, dimmers. Noem het maar op. Maar wanneer kiest u voor wat? Op basis van plaats en functie kiest u welke soort het meest geschikt is. Zo zijn er enkele en dubbele schakelaars die gebruikt worden om één of twee lichtpunt te bedienen. TIP: Bij een trap is het handig om een wisselschakelaar te plaatsen zodat u de lamp op twee plaatsen kunt bedienen. Als u daarentegen lampen onafhankelijk van elkaar wilt aan- of uitschakelen, dan neemt u een serieschakelaar die meerdere knoppen bevat.

Design stopcontacten

Steeds meer stopcontacten en schakelaars zijn een volwaardig onderdeel van uw interieur. Doordat steeds meer fabrikanten (Gira en Busch-Jaeger) op deze trend inspelen, treft u bij InstalCenter een heel divers assortiment schakelmateriaal aan. Diverse kleuren, vormen en stijlen zijn te verkrijgen. Denk hierbij aan: klassiek, retro, modern of trendy.

schakelwerk

Finishing touch

De finishing touch van elke woonkamer, keuken of badkamer wordt gevormd door het schakelmateriaal. Het juiste schakelmateriaal geeft de gewenste uitstraling aan uw interieur. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Product advies?

Voor meer informatie over onze producten en een gedegen advies op maat kunt u contact opnemen met een installateur bij u in de buurt.