Schakelmateriaal

Lichtschakelaars, stopcontacten enkel of dubbel, oriëntatieverlichting, dimmers. Noem het maar op. Het juiste schakelmateriaal geeft de gewenste uitstraling aan uw interieur. Gaat u bijvoorbeeld voor een vintage look? Dan kunt u kiezen voor schakelmateriaal gemaakt van porselein. Of misschien wilt u wel direct uw smartphone kunnen opladen? Kies dan voor schakelmateriaal voorzien van een USB-aansluiting. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kijkt u voor inspiratie en slimme ideeën maar naar Busch-Jaeger en Gira.

Bezoek voor het uitgebreide aanbod uw dichtstbijzijnde InstalCenter vestiging.

Zoek vestiging >

Touchscreen wandcontactdoos Oplichtende wandcontactdoos
Wandcontactdoos met inbouw radio

Oriëntatieverlichting

Uw traptreden verlichten of donkere gangen automatisch verlichten? Dat kan met LED verlichting. Deze verlichting zorgt voor een betere oriëntatie zowel binnen- als buitenshuis en zit gewoon verwerkt in uw lichtschakelaar. Kies bijvoorbeeld voor een wandcontactdoos met LED verlichting. Een gerichte lichtbundel schijnt dan omlaag voor decente oriëntatieverlichting. Wel zo veilig in het donker.


Wandcontactdoos met smartphonehouder
Wandcontactdoos zwart en goud

Dimmers

De ene keer wilt u een gezellige sfeervolle verlichting, terwijl u de andere keer juist felle leesverlichting nodig heeft. U kunt dit gemakkelijk zelf creëren door middel van dimmers. Kiest u bijvoorbeeld voor een tastdimmer, waarmee u de verlichting door kort aanraken kan in- of uitschakelen? Of kiest u voor een klassieke draaidimmer, waarmee u gloeilampen en halogeen verlichting kunt dimmen.


Wandcontactdoos mat grijs
Wandcontactdoos usb

Wandcontactdoos mat grijs
Wandcontactdoos met licht


TIP: Bij een trap is het handig om een wisselschakelaar te plaatsen zodat u de lamp op twee plaatsen kunt bedienen.
Als u daarentegen lampen onafhankelijk van elkaar wilt aan- of uitschakelen, dan neemt u een serieschakelaar die meerdere knoppen bevat.

.

Wandcontactdoos rond
Wandcontactdoos zwart en wit met usb
Wandcontactdoos grijs en dimmer zwart
Wandcontactdoos zwart met hout en wit

Advies nodig?

Voor meer informatie over onze producten en een passend advies op maat kunt u contact opnemen met een installateur bij u in de buurt. Zij helpen u graag verder!