USB wandcontactdoosUSB wandcontactdoos

Geen wirwar van opladers meer dankzij de USB-wandcontactdoos. Hierin kunt u gelijktijdig de gewone 230V toegang en de USB-voeding gebruiken. Kunt u gemakkelijk uw telefoon opaden en tegelijkertijd een ander apparaat inpluggen.

Comfortabel opladen, direct vanuit de wandcontactdoos

Steeds meer apparatuur wordt via een USB-aansluiting opgeladen: smartphones, tablets, mp3-spelers en fotoapparatuur. Opladen kan dus vanaf nu op één punt: de USB-wandcontactdoos. Deze biedt een praktische alles-in-één oplossing. Niet onbelangrijk is de optimale veiligheid voor kinderen die wordt gegarandeerd door de verhoogde aanraakveiligheid.

Eenvoudig uw wandcontactdoos vervangen

U vervangt eenvoudig het bestaande stopcontact, de steekplaats van de normale aansluiting blijft gewoon behouden. Opladen doet u vanaf nu gewoon rechtstreeks uit de muur. De lader ziet er ook nog eens mooi uit in één van de Busch Jaeger schakelprogramma's. Wilt u deze USB-wandcontactdoos bestellen en ook door InstalCenter laten installeren? Neem dan contact op met één van de InstalCenter vestigingen.

Advies nodig?

Voor meer informatie over onze producten en een passend advies op maat kunt u contact opnemen met een installateur bij u in de buurt. Zij helpen u graag verder!