De energiecoach, uw slimme adviseur!

"Ik ben uw energiecoach!"

  • Sarah de Kiviet
  • 20 apr 2020
  • 15 minuten

De energiecoach, uw slimme adviseur!

Onze energiecoaches helpen u stap voor stap op weg naar een duurzame(re) woning. Om u hierin zo goed mogelijk te kunnen adviseren leren onze coaches u graag kennen. Zij geloven namelijk pas dat het beste voor een woning geadviseerd kan worden als ze ook écht weten wie er woont en wat de wensen zijn van de bewoners. Daarom komen onze coaches bij u thuis. Op basis van dat bezoek beoordeelt onze coach welke maatregelen er getroffen kunnen worden. Vervolgens maakt hij een adviesrapport op, waarin uw wensen/ behoeftes, uw type woning en uw laatste energienota worden meegenomen.

Van advies over duurzame installatie tot en met de installatie én het onderhoud ervan. U bent bij ons aan het juiste adres! Maak snel een afspraak.

Een energievriendelijke woning, hoe pakken onze coaches dat aan?

1. Na een kort (telefonisch) overleg maken we samen een afspraak in uw woning om uw woning te bekijken en te inventariseren.
2. Na wat rekenwerk krijgt u van een adviesrapport. Uiteraard hebben we hierbij rekening gehouden met uw wensen en behoeften. Hierin zetten we de maatregelen, bijbehorende investeringen, subsidies en terugverdientijd op een rijtje hebben gezet.
Energiecoach bodytekst opsomming
3. Vervolgens gaan we samen keuzes maken. Wat kunt u het beste als eerst aanpakken en wat later? Verduurzamen hoeft namelijk niet in één keer. U kunt de investering over het algemeen makkelijk spreiden.
4. Onze coach kan ook met u meedenken over eventuele financieringsmogelijkheden en kan u helpen bij het aanvragen van subsidies.
5. Dan volgt de uitvoering en de installatie van de maatregelen.
6. Ook krijgt u tips van onze coach (hoe kunt u het beste ventileren? Op welke temperatuur zet ik mijn thermostaat en hoe het bijvoorbeeld met sluipstroom).
7.Na iedere maatregel gaan we samen evalueren en mogelijk een volgende stap voorbereiden.


" Samen op weg naar een duurzame(re) woning!"

Bent u ook benieuwd hoe u uw woning kunt verduurzamen? Maak dan een afspraak met één van onze energiecoaches! Wij kunnen u telefonisch of in de showroom voorzien van advies. Of blijf op de hoogte van duurzame tips en ontwikkelingen en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Uw gegevens