Zo mooi kan warmte zijn

  • Sarah de Kiviet
  • 16 dec 2019
  • 15 minuten

Radiator, vloerverwarming, sfeerhaard of pelletkachel. Naar welke vorm van verwarming uw voorkeur ook uitgaat, u hoeft nooit concessies te doen aan het design.

Snel verwarmen

Zeker in uw badkamer is het fijn als deze snel is opgewarmd wanneer u ’s ochtends of ’s avonds een douche neemt. Om uw badkamer snel te verwarmen kunt u kiezen voor een elektrische radiator met blower-functie. Hiermee krijgt uw radiator een boost en is de ruimte in no time heerlijk warm!

Snel verwarmen

Verantwoord stoken

Woont u bijvoorbeeld in een buitengebied, of is uw woning lastig te isoleren? Dan is een pelletkachel een goede optie. Uw woning wordt dan niet verwarmd door middel van gas of elektra, maar door het verbranden van “pellets”. Een pelletkachel biedt de sfeer van een haard en het comfort van een cv-installatie. Daarnaast is een pelletkachel dan ook een verantwoorde keuze voor het milieu en uw portemonnee.

Verantwoord stoken

Kies voor kleur

Wilt u een keer iets anders dan een standaard witte radiator? Kijk dan eens naar alle andere kleuren die Vasco in zijn assortiment heeft. Hiermee kunt u heel makkelijk een accentkleur aanbrengen in uw kamer. In iedere stijl is een passende kleur radiator te vinden!

Vasco radiator
Vasco radiator
Vasco radiator


Handdoeken verwarmen

Wat is er lekkerder dan een heerlijk warme ochtendjas of handdoek na het douchen? Met een handdoekwarmer kunt u dit realiseren. En kiest u voor een elektrische handdoekverwarmer, dan is deze ook nog eens snel warm.

Handdoeken verwarmen

Elektrisch bijverwarmen

Verwarmt u uw woonkamer met enkel vloerverwarming? Dan mist u misschien het comfort van de stralingswarmte die een radiator geeft. Om dit toch te realiseren kunt u een elektrische radiator ophangen. Deze geven het comfort van gewone radiatoren, maar u heeft enkel een stopcontact nodig.

Elektrische radiator
Elektrische radiator
Elektrische radiator


Elektrische vloerverwarming

U kunt ook kiezen voor elektrische vloerverwarming in uw badkamer. Dit systeem warmt niet alleen snel op, maar heeft ook als voordeel dat deze onafhankelijk werkt van uw cv-ketel, waardoor u de warmtebehoefte kan afstemmen op uw individuele wensen. En wanneer u kiest voor elektrische vloerverwarming in de badkamer, dan mag de badkamerradiator een maatje kleiner!

Elektrische vloerverwarming

Koelen én verwarmen

VWilt u tijdens warme zomernachten ook heerlijk fris kunnen slapen? De Vasco Ventilo en de Radson Ulow-E2 radiatoren verwarmen niet alleen, maar kunnen in combinatie met de juiste warmtepomp ook koelen. Deze stijlvolle radiatoren bieden naast meer comfort, ook energiebesparing door de lagetemperatuur werking.

Koelen en verwarmen
Koelen en verwarmen
Koelen en verwarmen


Een sfeervolle haard

Een gezellig knisperend vuurtje geeft veel sfeer in uw woon- of eetkamer en is ook erg fijn wanneer de avonden weer wat killer gaan worden. Een sfeerhaard is een belangrijke blikvanger in uw interieur. En des te belangrijker is het dat deze past bij de uitstraling die u zoekt. En natuurlijk is het belangrijk dat deze voldoende warmte geeft, zodat u optimaal kunt profiteren van uw haard.

Een sfeervolle haard

Uw radiator als eyecatcher

Welke radiator in uw interieur past, is vooral een kwestie van smaak. Daarnaast dient u rekening te houden met de grootte van de ruimte. Die is bepalend voor de keuze van het vermogen van uw radiator. Veel vermogen betekent overigens niet perse een hoge energierekening. Slimme modellen combineren namelijk een hoge warmte-afgifte met een efficiënt warmtegebruik. Naast standaard radiatoren biedt Radson ook paneelradiatoren met een luxere uitstraling: Parada en Ramo. En de meerkosten hiervan zijn minimaal.

Uw radiator als eyecatcher

Opzoek naar een geschikte radiator voor uw woning?

Bezoek een InstalCenter vestiging bij u in de buurt.

Zoek een vestiging bij u in de buurt