Hisense header

Hisense is misschien wel het snelst groeiende merk in verwarmen en koelen binnen de Benelux. Het bedrijf bestaat al sinds 1969 en naast dat ze gespecialiseerd zijn in airco’s, behoren ze ook tot de grootste fabrikanten van flatscreen-tv’s en koel- vriescombinaties wereldwijd. Technologie is hun passie. En ze streven naar toegankelijke technologie voor iedereen. Want als producten eenvoudig te gebruiken zijn, maken ze je leven aangenamer!

Het bedrijf Hisense

Hisense investeert veel in innovatieve oplossingen en technologische ontwikkeling. Dat kan ook niet anders, want ze hebben een internationaal team van ruim 80.000 medewerkers met een sterke visie: ‘optimale klanttevredenheid door een sterke prijs-kwaliteit verhouding en een goede service, zowel voor de consument als voor onze dealers.’

Hisense verovert de wereld met airco’s

Hisense heeft maar liefst 17 productie- en 14 R&D-centra over de hele wereld. Daarbij managen ze ook dochterondernemingen in Europa, Noord-Amerika, Australië, Afrika en Zuidoost-Azië. Momenteel zijn de producten van Hisense in meer dan 130 landen verkrijgbaar. Hisense Europe is gevestigd in Düsseldorf. Hier is ook het Europese onderzoeks- en ontwikkelingscentrum gevestigd.

De airco’s van Hisense

Wanneer je denkt aan een hoge kwaliteit, denk je ook vaak aan veel geld. Maar bij Hisense bewijzen ze dat kwaliteit niet altijd de hoofdprijs hoeft te kosten. Ook met een lagere prijs kun je topkwaliteit leveren. Binnen Hisense is er een zeer uitgebreide keuze in koud- en warmwatersystemen. Toepasbaar in vele huishoudens.

Hisense Energy Pro Airconditioning

Hisense room-airconditioners kunnen op veel manieren in uw woning geïnstalleerd worden. Een modern en stijlvol design zorgt op elk gewenst moment voor de juiste temperatuur. Door het gebruik van het nieuwe koudemiddel R32 bent u ook eens heel milieubewust en duurzaam bezig. 

De voordelen van de Hisense Energy Pro

De ultra moderne wandunit Energy Pro van Hisense is voorzien van WIFI connectie, waardoor je nu via de smartphone, tablet of computer je airconditioning op afstand kan bedienen. De Energy Pro is zowel met een bedrade als een infrarood bediening te leveren en is uitgerust met een potentiaal vrij contact. Door de aanwezigheid van de unieke slaapmodus, houdt de Energy Pro unit tevens je slaapkamer op de meest comfortabele temperatuur. Energielabel A+++ garandeert je een energiezuinige airconditioning en is met 18 dB(A) fluisterstil. 

Vragen of advies

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur?
Neem dan direct contact op met een InstalCenter vestiging.