Jaga_ClimateDesigners_Vertical_2021_black.png

Jaga

Jaga is al meer dan 60 jaar een pionier in de verwarmingsindustrie en staat bekend om zijn vooruitstrevende benadering van klimaatbeheersing. Hun focus ligt niet alleen op het leveren van warmte, maar ook op het creëren van gezonde en comfortabele binnenruimtes, terwijl ze tegelijkertijd de impact op het milieu minimaliseren. Bij InstalCenter delen we dezelfde toewijding aan duurzaamheid en zijn we er trots op om samen te werken met een merk dat zich inzet voor het leveren van hoogwaardige producten met een positieve impact. 

Duurzame Verwarming met Innovatie en Stijl 

Vertiga_mikado.jpg

Als toonaangevende leverancier biedt Jaga een uitgebreid assortiment innovatieve oplossingen die niet alleen warmte leveren, maar ook comfort, stijl en duurzaamheid toevoegen aan elk huis. Jaga staat bekend om zijn voortdurende streven naar excellentie en hun ongeëvenaarde toewijding aan het creëren van gezonde en comfortabele binnenruimtes. 

Een van de kenmerkende productlijnen van Jaga is de Strada Hybrid. Dit product heeft naast de Low-H2O-technologie voor energiezuinig verwarmen, ook het vermogen om een ruimte snel te koelen, mits gecombineerd met een warmtepompinstallatie. Deze radiatoren zijn ontworpen met behulp van geavanceerde technologieën die zorgen voor een snellere en efficiëntere warmteafgifte, terwijl het energieverbruik wordt geminimaliseerd. Met een slank en eigentijds ontwerp passen de Low-H2O-radiatoren perfect in elk interieur, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook een esthetische meerwaarde bieden.

Daarnaast staat Jaga bekend om zijn innovatieve benadering van ventilatie en koeling. Hun Oxygen2-ventilatie-units zorgen voor een constante toevoer van verse lucht, waardoor een gezond binnenklimaat wordt bevorderd zonder in te leveren op energie-efficiëntie. Deze systemen zijn ideaal voor woningen en commerciële ruimtes waar comfort en luchtkwaliteit van het grootste belang zijn. 

Designradiatoren en -convectoren

Ontwerp zonder titel (48).png

Andere hoogtepunten uit de Jaga-productlijn zijn de Vertiga Hybrid designradiator en Briza ventilatorconvector. De Vertiga Hybrid combineert maximale warmteafgifte en niet-condenserende koeling, het laagste energieverbruik en uniek design met elkaar. Met zijn slanke profiel, lichte gewicht en de ultrageleidende materialen is deze radiator veel beter regelbaar en veel zuiniger met energie. De radiatoren zijn echte eyecatchers door de unieke vormgeving en verschillende kleuren leverbaar.

De Briza is een ventilatorconvector die actief kan verwarmen in de winter én koelen in de zomer. Achter de Briza schuilt een ingenieuze warmtewisselaar, gecombineerd met een zeer stil dynamisch systeem en daardoor het slankste type op de markt met zo’n groot vermogen. Er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk.

Wat Jaga echt onderscheidt, is hun voortdurende streven naar innovatie en duurzaamheid. Ze investeren in onderzoek en ontwikkeling om hun producten voortdurend te verbeteren en te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de markt. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en geavanceerde productietechnieken, garandeert Jaga dat hun producten niet alleen voldoen aan, de hoogste normen voor prestaties en betrouwbaarheid.

Alles voor uw wooncomfort

Bij InstalCenter zijn we er trots op om samen te werken met Jaga en hun toonaangevende verwarmingsoplossingen aan te bieden aan onze klanten. Of u nu op zoek bent naar een efficiënte radiator, een geavanceerd ventilatiesysteem of een stijlvolle designradiator, Jaga heeft alles wat u nodig heeft om uw huis te verwarmen met comfort, stijl en duurzaamheid

Vragen of advies

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur?
Neem dan direct contact op met een InstalCenter vestiging.