Abb logo

ABB

ABB is marktleider op gebied van energie- en automatiseringstechnologie, waardoor afnemers hun prestaties kunnen verbeteren met gelijktijdige vermindering van de belasting voor het milieu.

ABB Groepenkast

Een goede groepenkast beschermt tegen kortsluiting en is daarom belangrijk voor uw veiligheid. De groepenkasten van ABB zijn uitbreidbaar waardoor u later eenvoudig groepen bij kunt laten plaatsen in uw groepenkast, bijvoorbeeld bij de aanschaf van nieuwe keukenapparatuur.

Iedere nieuwe installatiekast van ABB is voorzien van een unieke identificatiecode. U registreert zich als klant, maar ook de installateur registreert zich online. Zo zijn aanpassingen altijd inzichtelijk en heeft u zicht op een betrouwbare en veilige installatie. Hierdoor maakt u ook gebruik van een verlengde productgarantie van maar liefst 8 jaar!

ABB Tuinpakket

In de tuin aan de slag? Denk aan voldoende elektra punten voor bijvoorbeeld de barbecue of uw laptop. Het klinkt vreemd, maar denk ook aan de kerstverlichting. ABB heeft enkele en dubbele wandcontactdozen voor in uw tuin. Ook de inbouwdoos en kabelmof ontbreken niet in de assortiment van ABB. Zodat u de elektra in uw tuin veilig kunt aansluiten en gebruiken.

Veilig wonen: een klus voor de specialist

Van de InstalCenter installateur krijgt iedere nieuwe groepenkast van ABB een unieke identificatiecode. Naast u als klant registreert ook de installateur zich online. Zo weet u wat de werkzaamheden zijn geweest en heeft u altijd zicht op een betrouwbare en veilige installatie. Hierdoor maakt u tevens gebruik van een verlengde productgarantie van maar liefst 8 jaar!

Vragen of advies

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur?
Neem dan direct contact op met een InstalCenter vestiging.