Brugman logo

Brugman

Brugman radiator

In 1963 startte Brugman Radiatoren in het Overijsselse Tubbergen. Wat toen een productiebedrijf was van ledenradiatoren is nu uitgegroeid tot een productiebedrijf van complete verwarmingssystemen voor toepassing in gebouwen. Sinds 2004 maakt Brugman deel uit van The Heating Company.

Brugman paneelradiatoren

Het gaat hierbij om standaard radiatoren die optioneel verkrijgbaar zijn met omkasting, vlakke voorkant en onderaansluiting. De producten worden aangeboden in een breed assortiment van maatvoeringen en types.

Brugman ledenradiatoren

Brugman vervaardigt ledenradiatoren in diverse maten en uitvoeringen. Deze is zeer geschikt voor toepassingen in hoge, grote vertrekken waar veel warmte nodig is. Ook uitermate geschikt om achter lambrisering te worden geplaatst.

Brugman paneelradiatorBrugman badkamerradiatoren

Brugman biedt een ruim assortiment badkamerradiatoren. Naast het drogen van handdoeken, kunt u opteren voor verhoogde functionaliteit van uw badkamerradiator.

Brugman raamradiatoren

Raamradiatoren zijn met name ontworpen voor plaatsing vóór glazen puien. Kenmerkend is de open structuur waardoor een royale lichtdoorval wordt gecreëerd. De raamradiatoren kunnen zowel aan de wand als vrijstaand op de vloer worden bevestigd.

Vragen of advies

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur?
Neem dan direct contact op met een InstalCenter vestiging.