Easy Drain logo

Easy Drain

Easy Drain startte, als allereerste, een ware revolutie in de badkamer met haar langwerpige douchegoot. We kunnen het ons nu bijna niet meer voorstellen, maar voor Easy Drain was er geen douchegoot. Vanaf het moment dat Easy Drain de serie “Aqua” doucheputten daarna introduceerde, kunnen we ook met recht zeggen dat er gelukkig ook fraaie en goed doordachte doucheputten zijn.

Door te kiezen voor Easy Drain kiest u voor de meest ervaren en gespecialiseerde producent op het gebied van afvoertechniek. Met de producten van Easy Drain bent u verzekerd van kwaliteit; alle Easy Drain producten worden aan de strengste testen onderworpen.

De kwaliteitszorg stopt niet bij de levering van het product zelf. In lijn van de inspanningen ziet Easy Drain de zorg voor een goede, optisch mooie en waterdichte inbouw als vanzelfsprekend. Easy Drain beschikt veelal over EN 1253 certificaten; de hoogste norm voor functionaliteit.

Easy Drain roosters

Easy Drain producten hebben een elegante afwerking en zijn zeer geschikt voor kleine en grote tegels. U heeft de keuze uit meerdere roostervarianten in smalle en brede uitvoeringen. Het zeer hoge kwaliteit RVS is eenvoudig te reinigen. Easy Drain is een perfect voorbeeld van ”eenvoud maakt mooi”. 

Vragen of advies

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur?
Neem dan direct contact op met een InstalCenter vestiging.

Easy Drain WTW systemen

De allernieuwste techniek van Easy Drain is het Multi inzetbaar WTW (Warmte Terug Win) systeem. Met het WTW systeem van Easy Drain wordt niet alleen bijgedragen aan een duurzame toekomst door verlaging van het energielabel van de woning maar bespaart ook geld door verlaging van stookkosten.

Geschikt voor alle Multi Easy Drain modellen

Het Easy Drain WTW systeem wordt los van de Easy Drain goot of put geleverd waardoor u alle vrijheid heeft om een keuze te maken in lengte en vorm. Het WTW systeem is eenvoudig te koppelen aan de goot of put.

Besparing stookkosten

Tijdens een douchebeurt gaat een hoop warm water direct verloren in het riool. Het WTW systeem zorgt ervoor dat de warmte energie van het afgevoerde douchewater via een spiraal wordt overgedragen aan het koude leidingwater en verwarmt dit met zo’n 10 graden Celsius. Het voorverwarmde water wordt daarna naar de CV-ketel/boiler of direct naar de mengkraan geleid.

Bespaar gemiddeld 200,- per jaar met douche WTW

Een douche warmte terug win systeem van Easy Drain zit verstopt in uw badkamer en verdient jaarlijks vele euro's voor u terug!