Geberit logo

Geberit

Geberit is in bijna geen enkele badkamer weg te denken. Vroeger waren Geberit producten achter de wand een stille kracht, maar tegenwoordig zijn de zichtproducten in opmars.

Geberit inbouwreservoirs

Deze inbouwreservoirs zijn eenvoudig te installeren met een optimale stabiliteit. Al jarenlang zijn Geberit inbouwreservoirs uiterst betrouwbaar en wereldwijd al miljoenen malen toepast. Geberit inbouwreservoirs, de perfecte oplossing ieder toilet of badkamer.

Geberit DuoFresh

Geberit Duofix

Geberit Duofix, de perfecte oplossing voor een droge wandoplossing. Door slechts 4 bevestigingspunten is dit inbouwreservoir snel te installeren met een optimale stabiliteit. Een Duofix is zeer flexibel tijdens de bouw, want de indelingen kunnen ter plekke bedacht of gewijzigd worden.

Geberit UP320

De UP320 is het eerste inbouwreservoir waar u geen gereedschap voor nodig heeft. Alles in dit inbouwreservoir wordt op zijn plaats geklikt. Alle verstelbare onderdelen zijn blauw waardoor deze nog gemakkelijker te installeren is.

Geberit Monolith

De module is ideaal ter vervanging van vloerstaande toiletten met zichtbare stortbak. De Monolith kan met staande toiletten of hangende toiletten bijna overal worden toegepast. De Geberit Monolith is geschikt voor iedere bouwsituatie en praktisch elke afvoer, of deze nu in de vloer is aangebracht of in de wand. De Monolith is verkrijgbaar in 2 glaskleuren: zwart en wit.

Geberit DuoFresh reservoir met geurzuivering

Met het Geberit DuoFresh toiletsysteem zit het geheim verborgen achter de muur: een schakelaar op de bedieningsplaat activeert het geurzuiveringssysteem. Deze oplossing gaat verder dan luchtverfrissers, die geuren alleen camoufleren. Ook verspreidt het niet eerst door de badkamer of toilet in tegenstelling tot gangbare ventilatiesystemen.

Zo werkt DuoFresh

  • De geurzuivering voert nare luchtjes direct af vanuit de toiletpot.
  • Het filter neutraliseert, waarna de ventilator de nu frisse lucht terug de toiletruimte inblaast.
  • Een toiletblokje achter de bedieningsplaat zorgt voor een frisse spoeling.

Geberit Aquaclean

Een simpele druk op de knop en Geberit AquaClean reinigt uw onderlichaam met warm water. De aangename douchestraal zorgt voor een grondige reiniging en een onvergelijkbaar gevoel van frisheid.
Afhankelijk van het model kunt u van nog meer hygiëne en comfort genieten met de beschikbare functies. Zo is er onder meer de oscillerende douche (waarbij de douchearm heen en weer beweegt), de pulserende massagedouche en de zachte ladydouche. De intensiteit van de douchestraal en verschillende andere functies kunnen naar persoonlijke voorkeur individueel worden ingesteld. Onze installateur vertelt u wat de mogelijkheden zijn.

Geberit Push-Fit

Het innovatieve PushFit insteeksysteem maakt het moeiteloos mogelijk een absoluut dichte en zichtbaar betrouwbare verbinding te maken, voor verwarming én drinkwater. Zodra de meerlagenbuis veilig in de fitting geschoven is verschijnt de groene insteekindicator. Dat is alles om een goede verbinding te maken.

Advies op maat

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur. Neem dan direct contact op met een InstalCenter vestiging.