geesa_logo_ic

Geesa

Geesa, opgericht in 1885 als koperslagerij, houdt zich al sinds de jaren '30 bezig met de productie van badkameraccessoires. Inmiddels bijna driekwart eeuw later mogen zij zich één van de weinige specialisten op dit gebied noemen.

Geesa badkameraccessoires

Accessoires maken uw badkamer of toilet af en geven het een persoonlijke sfeer. Er zijn diverse fraaie accessoires verkrijgbaar die o.a. zijn uitgevoerd in RVS, chroom of mat-chroom. Het totale assortiment van Geesa bestaat uit alle mogelijke accessoires voor in de badkamer en het toilet, vervaardigd uit zwaar verchroomd messing. Kwalitatief hoogwaardige accessoires met 12 jaar garantie.

Geesa Nelio

De collectie van Geesa Nelio is waar rond en kubistisch samenkomen in een aantrekkelijk lijnenspel. Een fiere collectie in glanzend chroom met een sterke combinatie van zuiver geometrische vormen. De spannende mix van zacht en rond met een vierkant muurblok straalt in pure eenvoud. De stoere en stijlvolle Nelio collectie zal zich direct thuis voelen in elke moderne badkamer.

Geesa Tone

De Geesa Tone collectie is compact en gracieus; deze woorden typeren “Tone”. De verleidelijke eenvoud en het slimme design maken dat Tone zich thuis voelt in zowel moderne als weelderige interieurs. De sierlijke rondingen zijn subtiel en sterk tegelijk. Ingetogen, maar toch krachtig genoeg om iedere badkamer te laten stralen. Tone is verkrijgbaar in chroom en goud.

Vragen of advies

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur?
Neem dan direct contact op met een InstalCenter vestiging.