Grohe Logo

Grohe

Friedrich Grohe heeft GROHE opgericht in 1936. De laatste zeventig jaar hebben zij continu gewerkt aan de reputatie van ongeëvenaarde kwaliteit, hoogwaardig design en technologie. Met de kwaliteit, een erkend in-huis designteam en een belofte aan de eindgebruiker van kwaliteit, design en duurzaamheid, zet GROHE ook de noot voor de toekomst. Grohe ontwikkeld water- en energie besparende kranen voor badkamers & keukens.

Grohe kranen

Grohe kranen

De ideale kraan is een goede combinatie van design en functie. Gemakkelijk in gebruik en tevens de blikvanger van uw keuken, badkamer of toiletruimte.

U kunt bij InstalCenter uw kraan kiezen die zowel praktisch als stijlvol is. Wij hebben een ruimte collectie aan Grohe kranen met doordachte ontwerpen met een modieuze vormgeving in verschillende uitvoeringen die afgestemd zijn op een comfortabel gebruik.

Grohe douche & badkamer

Voor uw badkamer heeft Grohe de mooiste badkamerkranen; van thermostaatkranen tot regendouches. Maar ook accessoires en WC-oplossingen.

De badkamertrends zijn oneindig en Grohe heeft voor ieder wat wils. Of u nu uw handdouche wilt vervangen of dat u uw eigen spa wilt creëren.

Bij InstalCenter geven we u graag advies over de mogelijkheden met Grohe producten.

Grohe toilet

Grohe toiletMet een Grohe Rapid SL systeem kunt u een mooi gestroomlijnde toiletruimte creëren. De frames zijn te bestellen in verschillende hoogtes en zijn te gebruiken voor toiletten, wastafels, bidets en urinoirs.

Grohe geeft altijd 5 jaar garantie op alle producten en 10 jaar voor inbouwproducten. Indien er een productfout of klacht ontstaat over een Grohe product, kunt u direct een service verzoek indienen bij Grohe en zal er een service monteur bij u langskomen om het probleem te verhelpen.

Vragen of advies

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur?
Neem dan direct contact op met een InstalCenter vestiging.