Grohe Sensia® Arena douchetoilet

Ontdek de nieuwe dimensie van schoon

Met de Grohe Sensia® Arena krijgt u bij uw dagelijkse reinigingsroutine het frisse en schone douchegevoel. Het is zachter, kalmerender en hygiënischer dan het gebruik van papier. Heeft u deze douchetoilet eenmaal ervaren, dan wilt u niks anders meer. Geniet van het lichte gevoel door een gepersonaliseerde reiniging. Het elegante design en de functies zorgen ervoor dat u onmiddellijk op uw gemak bent. Het douchetoilet bevat allerlei details om u een subtiel gevoel van comfort en frisheid te geven. Van de nachtverlichting tot de automatische open- en sluitfunctie. Door middel van de App, de afstandsbediening of het bedieningspaneel op de zitting stelt u uw persoonlijke comfort in.

Grohe Sensia Arena

De Grohe Sensia® Arena zorgt voor een zachte en vriendelijke manier van lichaamsreiniging. Onbeperkt warm water en instelbare armen geven je een speciaal gevoel van comfort en welzijn en het verfrist en vitaliseert.

Schoon zit ‘m in de details

Deze douchetoilet van Grohe zorgt voor het ultieme gevoel van welzijn. Voor en na ieder gebruik start het automatische reinigingsprogramma. Hiermee bent u verzekerd dat de douche-arm en sproeiers 100% schoon en veilig zijn.

Advies op maat

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur. Neem dan direct contact op met een InstalCenter vestiging.