SmartControl header

Grohe SmartControl douchesystemen

Ervaar de luxe in uw eigen badkamer

Dit innovatieve en luxe douchesysteem van Grohe tilt uw douche-ervaring naar een hoger niveau. Met de SmartControl technologie kunt u alles moeiteloos instellen, met één druk op de kop! Zo kiest u heel gemakkelijk uw favoriete waterstraal, waterstroom en temperatuur. Ook kunt u de hoofd- en handdouche tegelijkertijd combineren voor de ultieme douche ervaring.

Met de Grohe CoolTouch technologie is dit douchesysteem tevens erg veilig. De kraan wordt nooit warmer dan de ingestelde temperatuur en kunt u de kraan veilig aanraken. Wel zo veilig, ook voor uw kinderen!


Drukken, draaien, douchen!

drukken-draaien-douchen

  • Kies de gewenste straalsoort en draai aan de knoppen voor het gewenste watervolume. Bij de volgende douchebeurt krijgt u automatisch weer dit watervolume.

  • Het plateau op de thermostaat is ideaal voor al uw douchespullen.

  • De XXL douchekop geeft u het gevoel van luxe in uw badkamer!

 

Zichtbaar of onzichtbaar

Met de verschillende installatiemogelijkheden kunt u het systeem installeren naar uw eigen wens. Zowel opbouw, inbouw als een combinatie is mogelijk! Met een opbouw of combinatie heeft u het gemak van een extra plateau, of gaat u toch liever voor een minimalistische look met maximaal effect?


Opbouw douchesysteem

Smartcontrol_opbouw

Combinatie douchesysteem

Smartcontrol_Combinatie_Douchesysteem

Inbouw douchesysteem

Smartcontrol_inbouw

Advies op maat

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur. Neem dan direct contact op met een InstalCenter vestiging.