Hansgrohe Logo

Hansgrohe

Hansgrohe is marktleider voor douchecultuur en vormgeving in de badkamer en keuken. De meer dan 100 jaar lange traditie van de onderneming wordt gekenmerkt door innovaties – zij zijn niet tevreden met het bestaande maar zoeken naar betere oplossingen.

Innovatief

Vele bekende doucheproducten en –technieken zijn voor het eerst door Hansgrohe op de markt gebracht, zoals bijvoorbeeld de glijstang aan de muur, de verstelbare douchekop of de joystick-kraanbediening. Innovatie en productoptimalisatie zijn bij Hansgrohe dan ook belangrijke kernpunten. Wist u dat Hansgrohe in 2016 in de top 10 staat van de iF design company ranking en daarmee de nummer 1 in de sanitairbranche is?

Kwaliteitsgarantie

De Hansgrohe douches en kranen worden ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland. Voorafgaand aan dit productieproces worden alle producten uitvoerig getest en onderzocht. Dit alles leidt tot bijzonder hoogwaardige kwaliteit, waarvan u jarenlang zorgeloos plezier heeft. Hansgrohe biedt u dan ook een fabrieksgarantie van vijf jaar op elk individueel product.

Hansgrohe kranen

Hansgrohe kranen

De kranen van Hansgrohe vallen niet alleen op door het mooie design en de luxe uitvoeringen, maar ook door de kwaliteit en duurzaamheid. Doordat kranen als complete series verkrijgbaar zijn, kunt u eenheid brengen in alle ruimtes in het huis.

Hansgrohe Ecosmart

Ecosmart is bedacht door Hansgrohe vanuit het oogpunt efficiënt om te gaan met water. Hansgrohe zet hiermee een nieuwe standaard met haar verantwoording voor milieu en maatschappij. EcoSmart vermindert dynamisch de waterdoorstroom, waardoor u toch prettig kunt douchen en wassen. Zo draagt u zelf ook uw steentje bij.

Ultiem gebruiksgemak en comfort

Intuïtieve bediening met Select-drukknoppen

Met Hansgrohe Select bedient u uw douche of kraan met een simpele druk op de knop. Met de Select-knoppen op uw kraan of thermostaat kunt u van straalsoort wisselen en selecteert u verschillende douchefuncties. U kunt uw hoofd- en handdouche zelfs gelijktijdig aanzetten, zodat u van meerdere stralen tegelijk kunt genieten.

Comfortzone: de ideale kraanhoogte

Diverse wastafelkranen van Hansgrohe zijn verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes. Zo kunt afwegen welke maat u wenst en is er altijd wel een mooie kraan die aan uw wensen voldoet.

QuickClean anti-kalksysteem

Vervelend schrob- of schoonmaakwerk is met het anti-kalksysteem van Hansgrohe niet meer van toepassing. De siliconennopjes op de douchekoppen en aan het uiteinde van de kranen zijn bij Hansgrohe zo gemaakt dat u deze kalkvrij kunt houden door er simpelweg regelmatig even over te wrijven met uw vingers. Dankzij dit QuickClean anti-kalksysteem blijven uw producten bovendien veel beter en langer functioneren.

Water en energie besparen

Comfortabel douchen terwijl u toch water, energie en daarmee kosten bespaart? Door nieuwe technieken die Hansgrohe heeft ontwikkeld is dit realistischer dan u denkt.

EcoSmart waterbesparing

Dankzij de innovatieve Hansgrohe EcoSmart technologie wordt de doorstroom van het water begrenst door middel van een speciale perlator. Hierdoor verbruiken wastafelkranen slechts 5 liter per minuut en douches 6 tot 9 liter per minuut. Een waterbesparing tot maar liefst 60%, zonder verlies van gebruikscomfort. De lucht die door de perlator in de waterstraal komt zorgt ervoor dat de straal zijn waterdruk behoudt en de straal dus even krachtig blijft.

Energiezuinig met CoolStart

Bij standaard kranen slaat de warmwatervoorziening direct aan wanneer de kraan vanuit de middenstand wordt open gezet. De CoolStart technologie van Hansgrohe zorgt ervoor dat uw wastafelkraan ‘koud opstart’ vanuit deze middenstand. Alleen wanneer u de greep van uw kraan actief opzij draait, wordt er heet water bijgemengd. Een vierpersoons-huishouden kan hierdoor op jaarbasis meer dan €100 aan energiekosten besparen.

AirPower luchttoevoer

Dankzij de zogenaamde AirPower techniek wordt er lucht in plaats van water gebruikt om de kracht en het volume van de waterstraal te vergroten. Via de straalplaat van uw douchekop wordt lucht aangezogen, die geeft het instromende water letterlijk een bruisende injectie. Bij één liter water wordt ongeveer drie liter lucht gemengd. Zo wordt het kostbare water efficiënt ingezet. Uw waterstraal voelt aan als een heerlijk warme, zachte regenbui, dankzij de verdeling van het water.

Dankzij de innovatieve EcoSmart, CoolStart en AirPower technologieën van Hansgrohe bespaart u dus niet alleen water, maar ook energie. Duurzame oplossingen, vriendelijk voor het milieu en uw portemonnee, zonder verlies van douchecomfort.

Vragen of advies

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur?
Neem dan direct contact op met een InstalCenter vestiging.