IMI Heimeier

Waterzijdig inregelen

Eclipse; de nieuwe standaard voor optimaal ingeregelde verwarmingssystemen. Met het juist waterzijdig inregelen van uw cv-installatie kunt u jaarlijks flink besparen. Maar hoe werkt dat precies? Elke radiator in de woning wordt voorzien van een speciale Heimeier Eclipse radiatorafsluiter zodat de hoeveelheid water die door de radiator stroomt kan worden begrensd. Aan de hand van het vermogen (grootte) van de radiator wordt de juiste instelling en de mate van begrenzing zorgvuldig berekend.


Het nauwgezet inregelen voorkomt dat er onnodig veel water wordt gecirculeerd waardoor er veel efficiënter met energie wordt omgegaan. Dit leidt dus direct tot een lager gasverbruik. Wilt u ook maximaal besparen? Start met een goed advies. Bel onze installateur.

Halo ruimteregeling

De Halo radiatorthermostaatkranen worden gebruikt om de temperatuur te regelen in individuele ruimtes waar radiatoren zijn geplaatst. Ze combineren een strak design, met nauwkeurige ruimteregeling. Hiermee wordt de perfecte temperatuur in elke ruimte gerealiseerd. Energie en dus warmte wordt op deze manier zo efficiënt mogelijk ingezet in elke ruimte.

Hoe werkt een radiatorthermostaatkraan precies? Bekijk het hier >

IMI Heimeier halo ruimteregeling

Benieuwd wat u kunt besparen?

Onze installateurs staan voor u klaar en helpen u om alles uit uw renovatie te halen.