Innotec

Innotec Nederland is leverancier en op het gebied van onderhoud, reparatie en montage. Maar specialist als het om afdichting en verlijming gaat. Alle producten worden uitvoerig getest en volgens alle voorwaarden en certificeringen ontwikkeld en geproduceerd.

Kitten en lijmen

Voor het verlijmen en afdichten van spiegels, plinten, tegels, natuursteen of andere materialen,  dan heeft u aan Innotec het juiste product. Alle verlijming- en afdichtings producten zijn gebasseerd op de nieuwste generatie MS-polymeren. In tegenstelling tot andere bestaande montagekitten, bevatten alle verlijming en afdichtings producten van Innotec geen zuren en  oplosmiddelen. De producten zijn blijvend flexibel en hebben een hoogwaardige en perfecte hechting op de meest voorkomende ondergronden zoals natuursteen, hout, aluminium, beton, gips, glas, metaal, kunststoffen en PVC.


Voeg- en afdichting systeem

Heeft u een nieuwe badkamer of toiletruimte? De afdichting van een sanitaire ruimtes is zeer belangrijk, want een nieuwe badkamer met een schimmelende kitnaad wil niemand. De oplossing hiervoor heeft u met de producten van Innotec. Lees hieronder meer over de kwalitatief hoogwaardige afdichtings materialen van Innotec:

Het ontvetten, reinigen en ontdoen van oude kitnaden van ondergronden kunt u doen met de Seal and Bond Remover. Het ontvetten is belangrijk voor een verdere behandeling. Het reinigen en ontvetten is een van de belangrijkste werkzaamheden voor het realiseren van een goede afdichting van een voeg. De voegen moeten eerst vrij gemaakt worden van kitresten, bitumen, verf, stof en andere middelen. Alvorens het afdichten dient men de ondergrond na het ontvetten 15 min. toelaten drogen.

Het aanbrengen van een hechtingsprimer is essentieel voor een goede hechting te creëren op kunststof baden en kunststof douchebakken. Laat de primer minimaal 15 minuten drogen en breng vervolgens binnen 4 uur de kit aan.

Voor het afwerken van de kitnaad kunt u de Seal Fluid toepassen. Omdat dit een PH-neutrale vloeistof is, zal dit geen negatief effect hebben op de kitnaden. Wel is het advies bij natuursteen ondergronden na te spoelen met water. 

Vragen of advies

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur?
Neem dan direct contact op met een InstalCenter vestiging.