K-Stove

K-Stove pelletkachels zijn ontwikkeld om de beste prestaties te leveren tegen een aantrekkelijke prijs. Alle K-Stove pelletkachels zijn voorzien van de benodigde certificeringen en worden geleverd met een garantie van 5 jaar op de “body” en 2 jaar op de onderdelen.  

Veilig en juist advies

De dealers zijn exclusief door K-Stove aangesteld en de InstalCenter installateurs horen bij deze dealers. De pelletkachels van K-Stove voldoen aan de strengste Europese normen, zodat ook u er iedere winter warmpjes bijzit!

K-Stove Topaz met 500,- subsidie

De Topaz is een echte design pelletkachel. Waarom zou functionele verwarming niet gecombineerd worden met stijl en mooi uiterlijk? De pelletkachel is computergestuurd en afhankelijk van de grootte van de ruimte en de door u gewenste temperatuur, regelt de computer in de pelletkachel alles zelf. Van alle gemakken voorzien dus. De gemiddelde pelletkachel kan bij gemiddeld verbruik een 30 uur autonoom draaien op 15kg pellets. Dus een kwestie van pellets toevoegen, instellen en u heeft er geen omkijken meer naar. Bij de meeste moderne pelletkachels is het zelfs mogelijk om een heel weekprogrammering in te stellen.

K-Stove – Hydro Saphire; alleen verkrijgbaar bij InstalCenter

Nu met nieuwe subsidieregeling: € 1400,- subsidie op de Saphire pelletkachel! Vraag InstalCenter naar de voorwaarden. Met de K-Stove Saphire verwarmt u uw hele woning met een inhoud van ca. 495m3. Deze pelletkachel, exclusief verkrijgbaar bij InstalCenter geeft niet alleen een bijzonder hoog rendement van 93,8%, maar is ook mooi om te zien.

  • Cv-pelletkachel
  • CO2 neutraal
  • 40% of meer besparing op uw gasrekening
  • Afmeting wxdxh 545x605x1018 mm
  • Stroomverbruik 80 Wh
  • Vermogen (min-max) 6,5-21,4 kW
  • Certificaten: EN 14785 BlmSchV-Stufe 2 (2015) TÜV

Meer informatie over de werking van pelletkachels? Lees meer > 

Veilige installatie

Koolmonoxide ruik je niet en zie je niet...... Laat de pelletkachel vakkundig door een installateur van InstalCenter installeren. Kom voor vrijblijvend advies naar InstalCenter. Zoek vestiging >

Advies op maat

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur. Neem dan direct contact op met een InstalCenter vestiging.