Klimaatgarant Solar Logo

Klimaatgarant Solar

Klimaatgarant Solar biedt een pakket aan van zonnepanelen, omvormers, PV montagesystemen, bekabeling, connectoren en gerelateerde duurzame producten. Wij importeren onder meer producten van ET Solar, CSUN, Solarmax en SMA. Daarnaast produceert Klimaatgarant Solar eigen PV Montage systemen voor schuine daken, platte daken en indak toepassingen.

Klimaatgarant Solar PV-panelen

Om zonne-energie om te zetten in elektriciteit worden een groot aantal photovoltaïsche cellen op een paneel gemonteerd. Deze cellen bestaan uit twee lagen. Onder invloed van licht ontstaat er tussen de twee lagen een elektrische stroom. Klimaatgarant Solar levert zonnepanelen van o.a ET Solar en Csun.

Klimaatgarant solarKlimaatgarant Solar Omvormers

Klimaatgarant Solar levert omvormers die gelijkstroom (DC) van de PV-panelen om te zetten naar wisselstroom (AC).

Voor de verschillende vermogens van zonne-energiesystemen is een brede range omvormers beschikbaar. Klimaatgarant Solar levert diverse merken omvormers zoals SolarMax en ZeverSolar.


Klimaatgarant Solar Montagematerialen

Klimaatgarant Solar levert verschillende PV montage materialen voor elke type dak. De Nederlandse daken hebben specifieke oplossingen nodig, daarom produceren zij het PV montage materiaal in eigen beheer. Deze voldoen aan de hoge kwaliteitseisen en worden vervaardigd van van hoogwaardig aluminium.

Klimaatgarant Solar levert de volgende PV montage materialen.

  • voor schuin dak
  • voor plat dak
  • voor in dak
  • voor golfplaten
  • voor damwand profiel

Advies op maat

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur. Neem dan direct contact op met een InstalCenter vestiging.