Looox header

Looox

Het merk Looox biedt u perfecte opbergoplossingen en mooie spiegels. De bijzonder ontwikkelde accessoires geven de perfecte stijl aan uw badkamer of toiletruimte.

Looox box

LoooX Closed

De LoooX Closed serie is een complete reeks aan (reserve) toiletrolhouders en opbergsystemen voor die lelijke rollen. Ingebouwd in de wand naast het toilet biedt het model CL1 plaats aan maar liefst 6 rollen. LoooX closed is tevens leverbaar in mono versies, model CL2 en model CL3. Alle modellen zijn volledig van hoogwaardig RVS. De houders zijn op iedere gewenste hoogte te monteren en u kunt er eenvoudig overheen tegelen, zodat u een mooi strak geheel krijgt. Combineer de toiletrolhouder LoooX CL4 met bijvoorbeeld de inbouw reserverolhouder (CL1) voor optimaal gemak. Of ga direct voor de Looox Closed CL5. In dit doordachte systeem heeft Looox twee bijzondere en fraaie LoooX producten gebundeld. De reserverolhouder én wc rolhouder in één uniek product!

Looox box

LoooX BoX

De LoooX Box is een hoogwaardige RVS opbergbox voor in uw badkamer. De boxen zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar en deze kunt u toepassen in iedere ruimte en gewenste plek.

Zeer praktisch om uw douchespullen, handdoeken of decoratieve spullen in te zetten. Is deze toepassing iets voor uw nieuwe badkamer?

Looox box

LoooX Colour BoX

Wees creatief met de Colour Box, de kant en klare inbouwnis van Looox! Bouw de nis helemaal in de muur of laat een deel uit de muur komn. De LoooX Colour BoX heeft een strak uiterlijk met een veelzijdig karakter! De LoooX Colour BoX is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren en 4 verschillende maten en heeft een variabele inbouwdiepte.

Looox T-BoX

LoooX T-BoX

Nieuw in de LoooX collectie is de T-BoX. De inbouwnis zoals u hem kent maar dan af te sluiten met een deurtje en zelfs te betegelen waardoor de nis bijna niet opvalt. U kunt er ook juist een opvallend element van maken door bijvoorbeeld te kiezen voor een opvallende tegel in een andere kleur dan de muur. De LoooX T-BoX is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen.

Looox box

LoooX Colour Shelf

LoooX heeft de traditionele planchet een nieuw leven ingeblazen met de LoooX Colour Shelf collectie! Dankzij de blinde ophanging creëert u een strakke look in uw badkamer.Looox corner shelf

In elk hoekje van de badkamer kunt u de nieuwe LoooX Corner toepassen. Deze van RVS vervaardigde plateau is sierlijk en zorgt voor nog meer gemak. Met de LoooX Corner Shelf kunt u bijvoorbeeld heel eenvoudig een douchehoek gunstig inrichten. LoooX Corner Shelf wordt geïntegreerd in de voegen van uw tegels en vervaardigd van hoogwaardig RVS. De LoooX Corner Shelf is verkrijgbaar in geborsteld RVS, anthracite en white en is eenvoudig te monteren.

Looox box

LoooX Mirror

LoooX heeft een aantal mooie spiegels ontworpen voor uw badkamer met spiegelverwarming, spiegelverlichting en aluminium kader. De spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende breedte en hoogte maten, zodat u de passende spiegel kunt vinden voor uw badkamer!Looox Wooden Bath Shelf

Wood & Light Collection

Nieuw in de collectie van LoooX is de Wood & Light Collection. Massief eiken producten gecombineerd met moderne verlichting zorgen samen voor eigentijdse sfeer in uw badkamer.

Droomt u er bijvoorbeeld van om even heerlijk te relaxen in uw ligbad met een filmpje op de tablet of met een goed boek? Kies dan voor een LoooX badplank met ingebouwde tablethouder. Voor een stoerdere uitstraling kiest u voor de LoooX Wooden Shelf Raw. Deze badplank is gemaakt van +/- 75 jaar oud massief eiken en hiermee creëert u een meer robuuste sfeer in uw badkamer.

Vragen of advies

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur?
Neem dan direct contact op met een InstalCenter vestiging.