Magnum logo

MAGNUM Heating

MAGNUM is bekend op het gebied van elektrische vloerverwarming en biedt verwarmingsoplossingen voor comfort en safety, inclusief de controlesystemen om deze interactief te beheren. Tevens zijn zij uw volwaardige partner voor advies en leveringen van zowel standaard elektrische verwarmingssystemen als custom made maatwerkoplossingen voor specifieke toepassingen. Met name het luisteren naar en het inspelen op de behoefte van de klant hebben de basis gelegd voor het huidige succes. De producten van MAGNUM worden geproduceerd met kwalitatief hoogwaardige materialen voor een concurrerende prijs.

MAGNUM Mat

Vloerverwarming is de meest comfortabele manier van verwarmen. Door de gelijkmatige warmtestraling vanuit het gehele vloeroppervlak wordt een zeer egale warmtespreiding gecreëerd.

Vloerverwarmingsproducten

MAGNUM biedt diverse vloerverwarmingsproducten. Een goed voorbeeld is de MAGNUM Mat, dit is een unieke vloerverwarmingsmat. Het systeem is ontwikkeld om over een bestaande tegelvloer of op een reeds aangebrachte afwerkvloer toch nog vloerverwarming te kunnen installeren. De mat is ca. 4 mm dun en kan in een lijmlaag meegenomen worden zonder dat slopen en uitfrezen nodig is. De mat komt vrijwel direct onder de oppervlakte te liggen. Dit verhoogt de opwarmsnelheid van de vloer wat het systeem tevens geschikt maakt voor ruimtes met een niet permanente bezettingsgraad zoals badkamers, hobbyruimtes en meer. De MAGNUM Mat is verkrijgbaar in 22 verschillende oppervlaktes van 0,75 tot 25 m². Doordat de verwarmingskabel op de mat aan het eind is doorverbonden is er maar aan één zijde een voedingskabel, welke onzichtbaar bevestigd is middels een unieke verbinding. Hierdoor hoeft er geen retour naar de thermostaat gelegd te worden.

MAGNUM X-treme Control

Bij iedere MAGNUM vloerverwarmingsset wordt de MAGNUM X-treme Control geleverd inclusief een vloersensor, een ingebouwde luchtsensor en 3 verschillende frames die op de meeste merken schakelmateriaal passen. De MAGNUM X-treme Control is een stijlvolle, kleurrijke en verfijnde digitale klokthermostaat dat speciaal is ontworpen voor elektrische verwarmingssystemen. Bediening is eenvoudig en intuïtief door middel van de aanraakgevoelige buttons onder het display. Met de MAGNUM X-treme Control bepaal je zelf de gewenste tijden zodat je optimaal kunt genieten van comfort en geld bespaart.

De MAGNUM X-treme Control beschikt over een nieuwe kameleonfunctie waarmee de kleur eenvoudig aan te passen is naar de kleur van het interieur. Dankzij de stijlvolle screensaver geeft de thermostaat zonder aanrakingen de tijd, temperatuur en de huidige modus weer.

Tevens heeft de MAGNUM X-treme Control een houten vloerfunctie waarbij de temperatuur gelimiteerd wordt tot 28°C. Dankzij deze vloerfunctie is de MAGNUM X-treme Control de perfecte en veilige oplossing voor ieder elektrisch verwarmingssysteem

MAGNUM Look

Dankzij de MAGNUM Look spiegelverwarming heeft u altijd een heldere kijk bij het scheren, kappen en opmaken. Een veeg met de handdoek om jezelf te zien in de spiegel na het douchen is verleden tijd. De MAGNUM Look voorkomt condensvorming in “no-time” en nare handdoekstrepen op de spiegel worden voorkomen.

De MAGNUM Look spiegelverwarming is een zelfklevend verwarmingsfolie-element dat rechtstreeks aan de achterkant van de spiegel kan worden aangebracht. Doordat de elementen dubbel geïsoleerd zijn mogen zij daardoor in badkamers en/of vochtige ruimtes worden toegepast.

De MAGNUM Look realiseert een korte opwarmtijd van circa 5 tot 8 minuten, in die tijd wordt de spiegel al op een temperatuur van circa 40°C gebracht en condensvorming voorkomen. De maximale spiegeltemperatuur is begrensd tot circa 50°C. De MAGNUM Look is blijvend kindvriendelijk en absoluut veilig bij aanraking.

Tip: Door de MAGNUM Look spiegelverwarming aan te sluiten op de lichtschakelaar wordt er energie bespaart.

Vragen of advies

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur?
Neem dan direct contact op met een InstalCenter vestiging.