Ocean Interiors logo

Ocean Interiors

Waterdichte wanden, vloeren en plafonds.

Ocean Interiors biedt een verzameling van waterdichte wanden, vloeren en plafonds. Elk ontworpen met hun eigen individuele stijl en functionaliteit.
De productie wordt gedaan door Grant Westfield vanuit Edinburgh, Schotland, op een ruim 6.000m2 uiterst modern productie bedrijfsterrein, compleet met twee showrooms en ongeveer 750m² magazijn. Ons bedrijf heeft meer dan 125 jaar ervaring op het gebied van winkelinrichting. In de laatste 40 jaar ligt de nadruk op ontwerp, vervaardiging, distributie en installatie van commerciële wasruimtes, paneelsystemen en laboratorium meubilair. De firma begon rond 2000 met de productie van Spapanel als een simpel en economisch alternatief voor tegels.
Ons productaanbod werd uitgebreid in de laatste 10 jaar en omvat nu waterdichte wanden, vloeren en plafonds. Grant Westfield is marktleider in Groot Brittanië op het gebeid van waterdichte wanden, plafond en vloersystemen.

Ocean interiorsSpapanel - Het naadloze alternatief voor tegels

Ocean Interiors werd in 2010 gelanceerd in Nederland volgend het success van de Spapanel collectie. Spapanel is een WBP-multiplex wandpaneel.

U heeft een keuze uit 16 prachtige laminaatafwerkingen. Met Spapanel kunt u stijlvol wanden van een toilet of doucheruimte bekleden in een fractie van de tijd die betegelen in beslag neemt.

Spapanel Douchepanelen worden eenvoudigweg aan de muur geplakt. Het gebruik van aluminium hoek-, middenverbindingen en eindkappen zorgt ervoor dat het systeem volledig waterdicht is. De lange paneelzijden zijn vlak of vervaardigd met een innovatieve hydro-lock verbinding die naadloos is.

Duofloor - De zwevende vinylvloer

Duofloor EasyLock is een PVC vinylvloer die ideaal is voor de snelle renovatie. Dit vloersysteem is zwevend te verleggen over bijna alle bestaande vloertypen. Gemakkelijk te snijden en u heeft geen lijm nodig.
De EasyLock behoeft geen lijm, onderlaag of zwaar gereedschap. Je kunt je nieuwe vloer dus veel eenvoudiger, goedkoper, sneller en schoner installeren. Onze volledig waterbestendige vloer is ook heel warm, hygiënisch en geluidloos. Hij is dus ideaal voor winkels, kantoren, ziekenhuizen en ontspannings- of woonruimten.

Advies op maat

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur. Neem dan direct contact op met een InstalCenter vestiging.