Multipanel logo

Multipanel

Waterdichte wanden, vloeren en plafonds.

Multipanel biedt een verzameling van waterdichte wanden, vloeren en plafonds. Elk ontworpen met hun eigen individuele stijl en functionaliteit. De productie wordt gedaan door Grant Westfield vanuit Edinburgh, Schotland, op een uiterst modern productie bedrijfsterrein, compleet met twee showrooms en magazijn. Multipanel heeft meer dan 125 jaar ervaring op het gebied van winkelinrichting. In de laatste 40 jaar ligt de nadruk op ontwerp, vervaardiging, distributie en installatie van commerciële wasruimtes, paneelsystemen en laboratorium meubilair. De firma begon rond 2000 met de productie van Spapanel als een simpel en economisch alternatief voor tegels. Het productaanbod werd uitgebreid in de laatste 10 jaar en omvat nu waterdichte wanden, vloeren en plafonds. Grant Westfield is marktleider in Groot Brittannië op het gebied van waterdichte wanden, plafond en vloersystemen.

Multipanel

Spapanel - Het naadloze alternatief voor tegels

Vindt u tegels niet mooi, dan kunt u ook kiezen voor de Spapanel wandpanelen. Deze wandpanelen zijn gemaakt van watervast multiplex en plaatst u eenvoudig over uw bestaande tegels. Spapanel douchepanelen worden eenvoudig op de muur geplakt. Het systeem is volledig waterdicht. U heeft een keuze uit 16 prachtige laminaatafwerkingen. Met Spapanel kunt u stijlvol wanden van een toilet of doucheruimte bekleden in een fractie van de tijd die betegelen in beslag neemt

Enkele voordelen van wandpanelen zijn:

  • Snel een nieuwe wandbekleding
  • Toe te passen over de bestaande tegels
  • Geef uw doucheruimte snel een nieuwe look
  • Eenvoudig schoon te maken; geen tegelvoegen

Duofloor - De zwevende vinylvloer

Duofloor EasyLock is een PVC vinylvloer die ideaal is voor de snelle renovatie. Dit vloersysteem is zwevend te verleggen over bijna alle bestaande vloertypen. Gemakkelijk te snijden en u heeft geen lijm nodig.
De EasyLock behoeft geen lijm, onderlaag of zwaar gereedschap. Je kunt je nieuwe vloer dus veel eenvoudiger, goedkoper, sneller en schoner installeren. Onze volledig waterbestendige vloer is ook heel warm, hygiënisch en geluidloos. Hij is dus ideaal voor winkels, kantoren, ziekenhuizen en ontspannings- of woonruimten.

Vragen of advies

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur?
Neem dan direct contact op met een InstalCenter vestiging.