Rehau

Rehau

Een aangenaam binnenklimaat met efficiënte warmte- en koudeverdeling is één van de belangrijkste factoren bij energieverbruik. REHAU heeft tientallen jaren ervaring in het efficiënt inrichten van verwarmings- en koelsystemen. Oppervlaksystemen voor plafond, wand en vloer in de woning- en utiliteitsbouw zijn een goed voorbeeld, hoe een comfortabel ruimteklimaat kan worden gecombineerd met een laag energieverbruik. Daarmee wordt ook ruimschoots aan de eisen van de Energieprestatienormen voor gebouwen voldaan. Voor iedereen die nog een paar maten groter wil, levert REHAU ook veldverwarming voor voetbalstadions.

Vloerverwarming

Bij een ingrijpende verbouwing of nieuwbouw hoort een nieuwe vloer, bij uitstek het moment om te kiezen voor vloerverwarming. Vloerverwarming wordt aangesloten op het bestaande centrale verwarming systeem met behulp van een speciale verdeler. De Rehau verdeler stuurt centrale verwarmingswater door een lange kunststof leiding, een soort slang die onder of in de vloer is verwerkt. De leidingen van Rehau worden op matten geknoopt en verdwijnen daarna in de nieuwe dekvloer.

Rehau vloerverwarming De vloer zelf doet dienst als radiator. De warmte spreiding is niet alleen beter, maar door de relatief lage vloertemperatuur stookt u ook zuiniger. Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming omdat het eenvoudig is te combineren met de al aanwezige radiatoren. Bovendien zorgt de goede warmtespreiding voor een aangename warmtebeleving. Ook niet onbelangrijk: vloerverwarming draagt bij aan een lagere energierekening!De traditionele vloerverwarming is één van de zuinigste verwarmingssystemen. Bij conventionele verwarming wordt de thermostaat al snel op 21°C gezet; bij vloerverwarming vinden de meeste mensen 19°C al behaaglijk. Vloerverwarming levert, dankzij een goed en comfortabel stookgedrag, al snel een energiekostenbesparing op van ruim 20%. Als vloerverwarming wordt gecombineerd met een warmtepomp is het energievoordeel zelfs aanzienlijk groter.

Leidingsystemen

Bij de aanleg van leidingen voor warm en koud water is er een aantal stelregels waarmee u rekening moet houden. Drinkwater is ons belangrijkste levensmiddel. De kwaliteit van het drinkwater wordt in de laatste meters bepaald. Voor architecten en installateurs van een waterleiding is het belangrijkrijk dat ze met goede en betrouwbare materialen actuele installaties kunnen maken, rekening houdend met toekomstige eisen. Rehau levert Rautita leidingystemen die met al deze eisen rekening houdt. U kunt genieten van een langdurige betrouwbaarheid.

Elektra kabelgoten

Rehau heeft diverse kabelgoten in haar assortiment. Hierdoor worden draden en kabels netjes weggewerkt en kan er worden gekozen voor wandcontactdozen in diverse stijlen. Tevens kunnen deze wandcontactdozen op iedere willekeurige plaats op de kabelgoot worden ingebouwd.

Vragen of advies

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur?
Neem dan direct contact op met een InstalCenter vestiging.