sealskin_logo_ic

Sealskin

Van het Nederlandse ‘huis’ Sealskin voert InstalCenter de twee merken Sealskin en Get Wet by Sealskin. Sealskin ontwikkelt en produceert vanuit Waalwijk duurzame, zinvolle, innovatieve producten voor de totale badkamerbeleving voor deze twee merken.

Get Wet douchewanden

Het merk Get Wet vertegenwoordigt een uitgebreide betaalbare lijn douche– en badwanden. Deze fraaie producten laten zich met drie kwalificaties omschrijven: Doordacht, betaalbaar design. De Get Wet serie heeft voor iedere badkamer een passende doucheoplossing. Sealskin biedt oplossingen voor vele speciale douchesituaties. Schuine zijden, hoogte- en breedtevariaties, wanden in verstek, alles kan.


Get Wet douchewanden


Sealskin Natura douchewand
Sealskin Natura douchewand

Sealskin Natura douchewand

Bij Sealskin staat maximaal douchecomfort hoog in het vaandel. Dat vertaalt zich ook in de Natura douchewand. Het lineaire, minimalistische design is voorzien van vele technische innovaties. Eén ervan is de draaideur die vanuit het midden scharniert. Een ideale oplossing wanneer er direct naast de deur een radiator hangt. Ook het vernieuwd afdichtsysteem is extra handig. Het smalle, op het glas geklemd aluminium profiel, waarin vervolgens het transparante afdichtprofiel geschoven wordt, zorgt voor optimale spatwaterdichtheid. En is ook eenvoudig te vervangen.

Een andere belangrijke innovatie heeft onder andere te maken met het schoonmaakgemak van deze wand. Want de greep van deze wand is niet (zoals gebruikelijk) op het glas bevestigd, maar geïntegreerd in het magneetprofiel.

Vragen of advies

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur?
Neem dan direct contact op met een InstalCenter vestiging.