Sphinx logo

Sphinx badkamers

Je voelt je het lekkerst in een badkamer als comfort en design elkaar versterken. Vanuit die gedachte presenteert Sphinx haar badkamertotaalconcepten. De talrijke componenten zijn in harmonie met elkaar ontworpen waardoor u eenvoudig naar persoonlijke wensen combineert.

Sphinx is onderdeel van Geberit Group.

Sphinx fonteinen

Fonteinen zijn verkrijgbaar voor iedere toiletruimte. Een strak of klassiek design. U kunt uw fontein precies aanpassen aan de uitstraling van uw toiletruimte. In de collectie van Sphinx kunt u al het keramiek uit dezelfde serie kiezen, wat zorgt voor een mooi geheel in uw badkamer en toiletruimte. 


Sphinx toiletten

Sterke, doorlopende vormen met zachte rondingen geven de badkamer of toiletruimte een evenwichtig karakter. Geef de kleinste ruimte in het huis een metamorfose. Kies daarbij voor kwalitatieve oplossingen. Een stijlvolle toiletpot, passende toiletzitting en de juiste accessoires geven het toilet een totaal ander aanzien. Denk praktisch als het om het kiezen van een toilet gaat. Wilt u hangend, zodat doorspoelen minder lawaai maakt en alles makkelijk schoon te houden is? 


Sphinx badkamermeubels en wastafels

Met de Sphinx badkamermeubels accentueert u het bijzondere, luxueuze karakter van uw badkamer. Uw badkamer krijgt een weelderige uitstraling met de Sphinx badkamermeubels.

Sphinx wastafel

Tijdloze elegantie en doordacht comfort. Wastafels in vele vormen en maten. Ook zijn er wastafels voor de kleinere badkamers. Kies een wastafel als blikvanger van uw badkamer. Of ga voor een wastafel die opgaat in de ruimte.

Voor elke badkamer is wel een bijpassende wastafel te vinden in het assortiment van Sphinx. Afhankelijk van de ruimte en uw wensen kunt u kiezen voor een enkele of dubbele wastafel in diverse stijlen, formaten en materialen.Sphinx Rimfree - toilet zonder spoelrand

Sphinx toilet

Een closet zonder spoelrand is de nieuwe standaard. De Rimfree wandcloset zorgt zelfs bij kleine hoeveelheden spoelwater voor een optimaal spoelgedrag. Het asymmetrische fonteintje, in linker- of rechter- uitvoering, voegt een eigenwijze touch toe aan uw badkamer of toiletruimte.  

 

 

 

 Sphinx 420 - Kracht en eenvoud

Sphinx 300 wastafel

Ware luxe hoeft niet op te vallen. Het eigenzinnige asymmetrische fontein uit de Sphinx 420 serie wordt gekenmerkt door een krachtig en minimalistisch design. De vormen zijn robuust en toch licht. Het specifieke karakter blijkt tot in de kleinste details. Deze specifieke details maken de fontein eigen. Zo versterkt de kraan op de wastafel het robuuste uiterlijk. De unieke vorm van de asymmetrische wasbakken geeft een toiletruimte net dat beetje extra en zorgt tegelijk voor extra aflegruimte.  

 Sphinx 300

Deze Sphinx serie vormt een vanzelfsprekende basis voor de inrichting van uw badkamer. Dankzij de diversiteit binnen de Sphinx 300-serie richt u uw badkamer in op uw eigen manier. Mooi sober of juist heel uitgebreid. Een veelvoud aan maatvarianten zorgt ervoor dat u vrijwel altijd slaagt, hoe groot uw badkamer ook is. Sierlijke lijnen zonder overbodige details. Een rustige uitstraling en een optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. De Sphinx 300 combineert badkamercomfort van hoge kwaliteit met de kracht van eenvoud.

Sphinx 300 serie

Advies op maat

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur. Neem dan direct contact op met een InstalCenter vestiging.