Sphinx logo

Sphinx

B.V. “DE SPHINX” MAASTRICHT is één van de bedrijven die deel uitmaken van Sanitec Corporation. Binnen Sanitec is Sphinx een belangrijke business unit, met als taak de marketing en verkoop van badkamerproducten in o.a. de Benelux.

Nauwe samenwerking heeft geleid tot een uniek concept: het totale badkamerconcept, waarin alle elementen, vanaf de allereerste schetsontwerpen tot aan de definitieve uitvoering, perfect op elkaar zijn afgestemd.

Sphinx 420 - Kracht en eenvoud

Sphinx wastafel

Ware luxe hoeft niet op te vallen. Het eigenzinnige asymmetrische fontein uit de Sphinx 420 serie wordt gekenmerkt door een krachtig en minimalistisch design. De vormen zijn robuust en toch licht. Het specifieke karakter blijkt tot in de kleinste details. Deze specifieke details maken de fontein eigen. Zo versterkt de kraan op de wastafel het robuuste uiterlijk. De unieke vorm van de asymmetrische wasbakken geeft een toiletruimte net dat beetje extra en zorgt tegelijk voor extra aflegruimte.  

 

Sphinx Rimfree - toilet zonder spoelrand

Sphinx wastafel

Een closet zonder spoelrand is de nieuwe standaard. De Rimfree wandcloset zorgt zelfs bij kleine hoeveelheden spoelwater voor een optimaal spoelgedrag. Het asymmetrische fonteintje, in linker- of rechter- uitvoering, voegt een eigenwijze touch toe aan uw badkamer of toiletruimte.  

 

 

 

 

Sphinx wastafelsSphinx wastafel

Tijdloze elegantie en doordacht comfort. Wastafels in vele vormen en maten. Ook zijn er wastafels voor de kleinere badkamers. Kies een wastafel als blikvanger van uw badkamer. Of ga voor een wastafel die opgaat in de ruimte.

Voor elke badkamer is wel een bijpassende wastafel te vinden in het assortiment van Sphinx. Afhankelijk van de ruimte en uw wensen kunt u kiezen voor een enkele of dubbele wastafel in diverse stijlen, formaten en materialen.

Sphinx kranen

Voor iedere wastafel of fontein is een passende Sphinx kraan verkrijgbaar denk hierbij aan kinderkranen met een hand- of infrarood bediening, wastafelmengkranen, fonteinkranen, ergonomische kranen als inbouwwastafelmengkranen. 

Sphinx fonteinen

Fonteinen zijn verkrijgbaar voor iedere toiletruimte. Een strak of klassiek design. U kunt uw fontein precies aanpassen aan de uitstraling van uw toiletruimte. In de collectie van Sphinx kunt u al het keramiek uit dezelfde serie kiezen, wat zorgt voor een mooi geheel in uw badkamer en toiletruimte. 

Sphinx toiletten

Sterke, doorlopende vormen met zachte rondingen geven de badkamer of toiletruimte een evenwichtig karakter. Geef de kleinste ruimte in het huis een metamorfose. Kies daarbij voor kwalitatieve oplossingen. Een stijlvolle toiletpot, passende toiletzitting en de juiste accessoires geven het toilet een totaal ander aanzien. Denk praktisch als het om het kiezen van een toilet gaat. Wilt u hangend, zodat doorspoelen minder lawaai maakt en alles makkelijk schoon te houden is? 

Sphinx douchewanden en -bakkenSphinx douchebakken

De trend op het gebied van douchebakken is groter, vlakker en het liefst in dezelfde kleur als de vloertegels. Daarmee worden dus ook de douchewanden en -cabines steeds groter. Verkrijgbaar bij Sphinx in vele vormen, maten en glassoorten.

Sphinx badkamermeubels

Met de Sphinx badkamermeubels accentueert u het bijzondere, luxueuze karakter van uw badkamer. Uw badkamer krijgt een weelderige uitstraling met de Sphinx badkamermeubels.

Advies op maat

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur. Neem dan direct contact op met een InstalCenter vestiging.