Uponor logo

Uponor

Als een van de wereldwijde toonaangevende aanbieders van kunststof leidingsystemen, is Uponor een betrouwbare partner voor de aanleg van duurzame klimaatoplossingen. Een behaaglijk klimaat door een oppervlaktesysteem als vloerverwarming en vloerkoeling of wandverwarming en wandkoeling of de toepassing van een klimaatplafond met plafondverwarming, Uponor biedt u innovatieve producten. 

Vloerverwarmingssystemen

De vloerverwarmingssystemen bieden u een betrouwbare oplossing welke bestaat uit een verwarmingsleiding of meerlagenbuis en vloerverwarmingsverdeler en zijn uit te breiden met toepassingen die een optimale integratie in uw project garanderen. Uponor, ook voor u!

Uponor

Elke ruimte een eigen temperatuur

Met de Uponor Smatrix regelt u uw verwarmingssysteem. Dit intelligente systeem voor vloerverwarming en –verkoeling is zelflerend. Zo weet het systeem altijd precies hoeveel energie er voor een optimale ruimtetemperatuur nodig is – 24 uur per dag. Elke ruimte krijgt op deze manier een eigen klimaat dat helemaal afgesteld is op uw wensen en zo verbruikt u nooit teveel energie. En het systeem is gewoon met de smartphone via een app te bedienen. Koppel uw energieverbruiksmanager aan een slimme meter en u krijgt nog beter inzicht van uw energieverbruik. Meer comfort, minder energie!

Elke ruimte een eigen temperatuur

Vragen of advies

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur?
Neem dan direct contact op met een InstalCenter vestiging.