Vasco logo

Vasco

De radiatoren van Vasco zijn ontworpen vanuit een lange termijn visie. De basis van het ontwerpproces zijn optimale warmteafgifte en superieure kwaliteit. Alle Vasco producten worden nauwkeurig bestudeerd, zodat lasnanden, aansluitingen en ontluchters zo min mogelijk storen.Vasco radiatoren staan garant voor een perfect afwerking in diverse hedendaagsekleuren en structuren en bovendien bieden zijn de klant een garantie van 10 jaarop de lak en waterdichtheid. Bovendien beschikken zijn over het ISO 9001 enISO 14001 kwaliteitscertificaat

Vasco designradiatorDesignradiatoren

Vasco heeft een ruime en stijlvolle collectie designradiatoren, die toepasbaar zijn in iedere ruimte van uw woning, denk hierbij natuurlijk aan de badkamer en woonkamer.

Een ingetogen en neutrale vormgeving maakt het mogelijk dat de Vasco radiatoren in ieder interieur tot zijn recht komen. De designradiatoren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een uitgebreide kleurenkaart met alle RAL-, sanitair-, natuur- en metaalkleuren kunt u bekijken bij uw dichtstbijzijnde InstalCenter vestiging.

Vasco Ventilo

Wilt u tijdens warme zomernachten ook heerlijk fris kunnen slapen? De Vasco Ventilo convector verwarmt niet alleen, maar kan in combinatie met de juiste warmtepomp ook koelen! Deze elegante en stijlvolle 2-in-1 oplossing biedt naast meer comfort, ook energiebesparing door de lagere temperatuur werking. En dat u geen concessies hoeft te doen in design, bewijst deze Vasco Ventilo convector ook nog eens. De strakke voorplaat met het achterliggende gedeelte creëert een zwevend effect. Deze Ventilo convector werkt snel, efficient, biedt meer comfort en ziet er ook nog eens strak uit!

Vasco Ventilo

Vasco Flatline

Vaco Flatline

Doordat de waterkanalen in de Vasco Flatline rechtstreeks verwerkt zijn in de vlakke voorplaat van de radiator wordt de warmte direct vrijgegeven en is het rendement hoger dan paneelradiatoren met een voorzetplaat. Tel daarbij op dat de radiator afgewerkt is zonder zichtbare laspunten waardoor het ontwerp oogstrelende rust uitstraalt.

De Vasco Flatline is verkrijgbaar bij InstalCenter. Vind een vestiging bij u in de buurt.Vasco maakt deel uit van de Vasco Group.


Vragen of advies

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur?
Neem dan direct contact op met een InstalCenter vestiging.