Villeroy & Boch logo

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch levert prachtige badkamerproducten in alle soorten en maten. Laat u verrassen door de stijlvolle collectie en laat u verder informeren door een InstalCenter installateur.

Villeroy badBaden

Wanneer u een vermoeiende dag achter de rug heeft, zorgt een warm bad voor ontspanning. Liever geurende schuim of een zachte olie? Ongeacht waarmee u zichzelf wilt verwennen, de baden van Villeroy & Boch zijn kleine wellness-oases die reeds bij het zien ontspanning oproepen.

Douchevloeren

Ontdek het unieke aanbod supervlakke douchebakken van Villeroy & Boch. De douchevloeren ‒ zoals Architectura Metalrim en Squaro Infinity bieden voor elke ruimtelijke situatie mogelijkheden. Voor schoonmaakgemak en hoogstaand design in uw nieuwe badkamer. 


Villeroy & Boch Squaro Infinity douchevloer
Villeroy & Boch Squaro Infinity douchevloer

Squaro Infinity douchevloer

De Squaro Infinitiy douchevloer van Villeroy & Boch biedt luxe, comfort en veiligheid in uw badkamer. Doordat deze douchevloer ultravlak is en een randloos design heeft, loopt deze vloer vrijwel drempelloos over in de tegelvloer van uw badkamer.

De hoge mate van comfort komt doordat de Squaro Infinity altijd aangenaam warm aanvoelt en een geluiddempende werking heeft. Aan de veiligheid is ook gedacht, want de vloer is standaard voorzien van een antislip laag. Geen glijpartijen meer in de douche!

De Squaro Infinity douchevloer is leverbaar in diverse maten (ook afwijkende vormen) en is tot op de millimeter nauwkeurig op maat te maken. De vloer is in 5 matte kleuren te verkrijgen. Hierdoor is er altijd een goed passende douchevloer bij uw vloertegel.

Voor comfort en veiligheid in uw douche kiest u voor de Squaro Infinity douchevloer van Villeroy & Boch.

Keramiek (fontein)

De fonteintjes van Villeroy & Boch getuigen van een elegantie in hun volkomen afwerking. Ontdek de collectie Aveo New Generation, die met name overtuigt met de fraaie ovale fonteintjes. Fris en licht of inspirerend en elegant ‒ beleef de excellente fonteintjes van Villeroy & Boch.

Villeroy wastafel

Keramiek (toilet)

Ook toiletten en urinoirs kunnen mooi zijn. Dat bewijst Villeroy & Boch met zijn stijlvolle design. Dankzij de elegante en moderne vormgeving creëren deze keramische elementen een harmonische feelgood-sfeer. En niet alleen dat ‒ zij zijn ook eenvoudig te monteren en bieden vele extra’s op gebied van hygiëne en schoonmaakgemak.


Keramiek (wastafel)

U staat minimaal twee keer per dag voor uw wastafel. Hiervoor biedt Villeroy & Boch wastafels waarmee individuele wastafelinrichtingen kunnen worden gecreëerd. Voor elke wens diverse mogelijkheden, dankzij een tal van collecties in vele stijlrichtingen en designs, maten, kleuren en uitvoeringen.

Vragen of advies

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur?
Neem dan direct contact op met een InstalCenter vestiging.