Drie slimme ideeën voor een kleine badkamer

Eindelijk is het dan zover: u gaat de badkamer of toiletruimte aanpakken. Denk samen met onze installateur goed na over de juiste indeling. Veel badkamers zijn niet groter dan 6 m2. En toch past daar ook een bad in! InstalCenter biedt u slimme, en toch mooie oplossingen.

Kleine badkamer 11. Douchen in bad
Wilt u graag een bad en heeft u geen ruimte voor een losse douche? Een douchegordijn wordt snel vies en staat minder mooi.

Met een bad klapwand voorkomt u een natte badkamervloer. Het voordeel van een scharnierende wand is dat u het laatste deel iets naar binnen kunt zetten. Deze oplossing is strak en comfortabel.


Kleine badkamer 22. Ruimte besparend bad
Veel badkamers zijn slechts 6 m2 groot. De keuze moet dan vaak worden gemaakt tussen een bad of een douche.

Met een slimme indeling laten we u graag zien dat een bad ook in een kleine badkamer mogelijk is. Dit bad van Sphinx bijvoorbeeld bespaart slim ruimte aan één zijde. U kunt comfortabel in bad en heeft ruimte over voor andere essentiële onderdelen in uw badkamer, zoals een toilet of wastafel.


Kleine badkamer 33. Ondiep wastafelmeubel
Een ondiep meubel is de ideale oplossing voor een kleine badkamer. Door een extra ondiepe wastafel en wastafelkast heeft u een echt ruimte besparend product. Doordat zo’n meubel niet diep is blijft er genoeg ruimte over om te lopen terwijl u toch een volwaardig wastafelmeubel heeft.