Is uw toiletruimte aan een update toe? Wij vertellen hoe in welke stappen u uw toiletruimte kunt updaten!

Kleine ruimte, grootse ideeën

Van het gemakkelijk creëren van een nieuwe sfeer door middel van accessoires, tot een complete toiletrenovatie. Maak alvast kennis met een aantal van onze (slimme) toiletideeën.

Wilt u meer informatie neem dan vrijblijvend contact op met uw dichtstbijzijnde InstalCenter vestiging.

Toilet-weetjes

We bezoeken het toilet jaarlijks zo'n 2500 keer
We brengen gemiddeld 1 tot 3 jaar door op het toilet
68% hangt de toiletrol op met het velletje aan de voorkant
Een toiletrol bevat gemiddeld 333 velletjes papier.


Geesa toilet accessoires

Geen zin in hak- en breekwerk...
maar wel een nieuwe frisse look?

U wilt uw toilet een opfrisbeurt geven, maar geen zin om dit groots aan te pakken? Creëer gemakkelijk een andere sfeer in je toiletruimte door het plaatsen van nieuwe accessoires. Met een nieuwe accessoire set van Geesa geeft u uw toilet snel een nieuwe, frisse look.

Zoek uw dichtstbijzijnde vestiging

Een hygiënisch en fris toilet

Vervang uw huidige wandcloset door een hygiënisch nieuw wandcloset van Sphinx. De Sphinx Rimfree®. Een wandcloset zonder spoelrand waardoor vuil geen mogelijkheid heeft tot ophopen. Dit resulteert in altijd een hygiënisch toilet. Daarnaast is de gehele binnenzijde aanzienlijk makkelijker schoon te houden. Klik hier voor meer informatie over de Sphinx Rimfree®.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Altijd een fris ruikend toilet

Dat kan met het Geberit DuoFresh toiletsysteem. Het geheim van dit systeem zit verborgen achter de muur: een schakelaar op de bedieningsplaat activeert het geurzuiveringssysteem. Deze oplossing gaat verder dan luchtverfrissers, die geuren alleen camoufleren. Ook verspreidt de geur zich niet eerst door de badkamer of toilet in tegenstelling tot gangbare ventilatiesystemen. Met het Geberit DuoFresh toiletsysteem heeft u altijd u fris ruikend toilet.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wisa inbouwreservoir XS

Extra smal inbouwreservoir

Het smalle inbouwreservoir van Wisa is ideaal voor kleine ruimtes: slechts 38 cm breed. Het reservoir kan desgewenst worden voorzien van speciaal vormgegeven hoekbeugels waardoor het ook geschikt voor eenvoudige plaatsing in de hoek. Het frame is bovendien in hoogte verstelbaar waarmee uw wandcloset op een comfortabel wandhoogte gehangen kan worden. Wisa heeft een mooie serie bedieningsplaten als eyecatcher en deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren hoogglans, zijdeglans of mat.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Geberit Monolith design reservoir

Een wandcloset zonder hakken en breken

Het moderne Monolith design reservoir van Geberit kunt u eenvoudig plaatsen terwijl u de huidige tegels laat zitten. Zo kunt u toch een wandcloset plaatsen zonder het hak- en breekwerk voor een inbouwreservoir.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Toilet renovatie in 1 dag bij InstalCenter

Complete toiletrenovatie

Is uw toiletruimte verouderd en toe aan een complete renovatie? Bij InstalCenter renoveren wij uw toiletruimte in één dag! Benieuwd naar hoe wij dit doen? Bekijk hiervoor onze speciale renovatiepagina.

Lees meer over de complete toiletrenovatie in 1 dag

Is uw toilet toe aan een update? Neem contact op met één van onze specialisten.

Maak vrijblijvend een afspraak