Complete toiletrenovatie

Zo werkt het | Dit gaan we doen | Wat krijgt u | Filmpje |  Mogelijkheden toiletruimtes | Extra luxe | Afspraak maken | Voorwaarden

InstalCenter biedt in één dag een nieuwe toiletruimte, inclusief producten én installatie*. De installateurs van InstalCenter realiseren deze mooie nieuwe toiletruimte met slimme systeemwanden, een nieuwe vloer en afgewerkt met mooi sanitair. Heel netjes en strak en ook nog eens snel klaar!

Maak een afspraak >


Zo werkt het

Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur, mogelijkheden en budget kiest u voor dit complete basis voorstel. Maar natuurlijk kunt u het ook nog aanpassen naar uw extra wensen. Wilt u bijvoorbeeld een toilet zonder spoelranden? Een douchewc of extra verfrissing in de toiletruimte? Geven toiletbeugels u het gevoel van veiligheid dat u eigenlijk zoekt? Of heeft u liever een andere kleur achterwand of vloer? Dit heeft wel invloed op de prijs en de duur van de renovatie, maar alles kan! Bespreek uw wensen en de mogelijkheden met één van onze InstalCenter installateurs.


Dit gaan we doen

* Het oude toilet eruit: We demonteren het oude toilet en voeren het af. Het leidingwerk en de afvoer wordt aangepast voor een wandhangtoilet.
* Het nieuwe toilet erin: We plaatsen de achterwand en twee zijwanden tot een hoogte van 120 cm en installeren uw nieuwe toilet. Voor een complete afwerking plaatsen we een nieuwe houtlook vloer. Uw nieuwe toiletruimte wordt in één dag volledig gebruiksklaar opgeleverd.

Wat krijgt u?

Alle producten:
Geberit wandcloset en toiletzitting
Geberit inbouwreservoir
MultiPanel achter- en zijnwanden tot 120 cm hoogte
Houtlook PVC kliklaminaat

Complete installatie:

Demonteren en afvoeren oud toilet
Aanbrengen systeemwanden en vloer
Plaatsen en afmonteren toilet


Filmpje


Mogelijkheden toiletruimtes

Graag laten we u een aantal voorbeelden zien van hoe het er bij u uit kan komen te zien. Een gehele toilet metamorfose in slechts 1 dag. Bekijk hieronder een aantal resultaat foto's.


Maximaal comfort en luxe

Het uiteindelijke comfort en luxe in uw toiletruimte bepaalt u zelf door extra keuzes die u kunt maken. Bijvoorbeeld door het plaatsen van een nieuw fontein, eventueel met onderkastje. Of een complete afwerking van de zijwanden tot aan het plafond. Onze installateur vertelt u precies waar u aan kunt denken en welke mogelijkheden er zijn op maat.
Bij deze al enkele voorbeelden op een rij:

Geberit - origineel fonteinmeubel

Ware luxe hoeft niet op te vallen. Het eigenzinnige asymmetrische fontein van Geberit wordt gekenmerkt door een krachtig en minimalistisch design. De vormen zijn robuust en toch licht. Het specifieke karakter blijkt tot in de kleinste details. Deze specifieke details maken de fontein eigen. Zo versterkt de kraan op de wastafel het robuuste uiterlijk. De unieke vorm van de asymmetrische wasbakken geeft een toiletruimte net dat beetje extra en zorgt tegelijk voor extra aflegruimte.
 


Geberit - toilet zonder spoelrand

Een closet zonder spoelrand is de nieuwe standaard. Het Rimfree wandcloset zorgt zelfs bij kleine hoeveelheden spoelwater voor een optimaal spoelgedrag. Het asymmetrische fonteintje, in linker- of rechter- uitvoering, voegt een eigenwijze touch toe aan uw badkamer of toiletruimte.
 


Geberit DuoFresh - reservoir met geurzuivering

Toiletblokhouders voor inbouwreservoirs onderscheiden zich van toiletblokhouders aan de spoelrand van het toilet, doordat ze in het reservoir zitten en zo ongezien hun werk doen. Bij iedere spoeling reinigen ze het toilet overal waar het water komt, ook onder de rand. 

  • Geen zichtbaar toiletblok meer
  • Gelijkmatig reinigen van het toilet, zelfs onder de rand
  • Comfortabel en eenvoudig te bedienen
  • Optimale hygiëne: geen vieze toiletblokhouders onder de spoelrand meer.

De houder is een gemakkelijk te installeren accessoire voor alle Geberit Sigma bedieningspanelen.

 


Geberit AquaClean - Toilet met douchefunctie

Een simpele druk op de knop en Geberit AquaClean reinigt uw onderlichaam met warm water. De aangename douchestraal zorgt voor een grondige reiniging en een onvergelijkbaar gevoel van frisheid.
Afhankelijk van het model kunt u van nog meer hygiëne en comfort genieten met de beschikbare functies. Zo is er onder meer de oscillerende douche (waarbij de douchearm heen en weer beweegt), de pulserende massagedouche en de zachte ladydouche. De intensiteit van de douchestraal en verschillende andere functies kunnen naar persoonlijke voorkeur individueel worden ingesteld. Onze installateur verteld u wat de mogelijkheden zijn.

 

 

 

Maak een afspraak >


Kies uw kleur en stijl

Naast de praktische keuzes kunt u ook nog vele keuzes maken op het gebied van de afwerking. Heeft u liever een andere kleur achterwand of een andere kleur vloer? Bespreek het met onze installateur en bekijk uw mogelijkheden.


 

Persoonlijke begeleiding

Wat is de beste oplossing voor uw situatie? Het uiteindelijke comfort hangt namelijk geheel af van uw persoonlijke wensen. In een persoonlijk gesprek met onze installateur bij u thuis wordt de situatie van uw toiletruimte geheel in kaart gebracht. Past er bij u een fontein bij of wilt u een douchewc erbij? Wilt u een toilet met of zonder beugel? Bespreek uw wensen en mogelijkheden met onze installateur en kom tot uw ideale toiletruimte.

Maak een afspraak >