Een nieuwe cv-ketel? Zó geregeld met InstalCenter!


Nú een Vaillant cv-ketel,
scherp geprijsd bij InstalCenter

Het stookseizoen gaat weer beginnen! Bij InstalCenter betekent dat mooie acties met cv-ketels. Doe er nu uw voordeel mee! Bent u op zoek naar een goede cv-ketel die jarenlang mee kan? Kies dan voor de ecoFIT Pro cv-ketel van Vaillant. Deze cv-ketel is niet alleen compact en stil, maar ook nog eens energiezuinig. Met deze ketel kunt u tot € 750,- besparen op uw energiekosten gedurende de levensduur. Lees meer over de Vaillant ecoFIT Pro CW4 >


Compleet vakkundig geïnstalleerd
Inclusief modulerende thermostaat
Warmwatercapaciteit: CW4
Compact formaat
Klaar voor een duurzame toekomst

Vaillant ecoFIT Pro CW4 nu extra scherp geprijsd bij InstalCenter!

Vraag deze cv-ketel aan >

* Klik hier voor de voorwaarden.


Onze installateur legt uit!

Bent u al klaar voor een duurzame toekomst?

Deze ketel in ieder geval wel! Dat wil zeggen dat de ketel direct, of op termijn, aan te sluiten is op een hybride warmtepomp. In tegenstelling tot een cv-ketel werkt een warmtepomp op elektriciteit. De cv-ketel springt dan alleen nog bij wanneer het bijvoorbeeld erg koud is of wanneer u extra veel warm water nodig heeft. Het is hiervoor wel belangrijk dat uw woning goed geïsoleerd is.

Weten of uw woning al geschikt is voor een hybride warmtepomp? Check het hier >

.


Duurzame toekomst

De nieuwste generatie cv-ketels zijn klaar voor de toekomst! Ze zijn geschikt voor andere soorten gas én kunnen worden gekoppeld aan bijvoorbeeld een hybride warmtepomp. Ketel en pomp vormen een ideaal team: de warmtepomp verwarmt in principe uw woning en het water. De cv-ketel springt alleen bij als het bijvoorbeeld erg koud is. Wilt u weten of uw woning geschikt is voor een hybride warmtepomp?

100% veilige installatie

Een koolmonoxidevergiftiging wil niemand lopen. Koolmonoxide is geurloos en wordt vaak te laat opgemerkt. Daarom worden de cv-ketels van InstalCenter altijd veilig geïnstalleerd. Alleen 100% veilig is goed genoeg. Dit houdt in dat naast de standaard installatie ook het rookgasafvoersysteem wordt vervangen door een concentrische (dubbelwandige) rookgasafvoer. InstalCenter maakt het verschil! Het veiligheidspakket heeft u voor slechts €299,-.

Goed onderhouden

Het goed onderhouden van uw veilige cv-installatie is natuurlijk belangrijk voor uzelf. Daarnaast stellen veel fabrikanten een jaarlijkse onderhoudsbeurt verplicht om te kunnen profiteren van de maximale garantietermijn. Een Service & Onderhoudsabonnement van InstalCenter is daarom een aanrader. Hiermee wordt u bovendien gegarandeerd 24/7 geholpen, dus ook als een storing ’s nachts of in het weekend plaatsvindt. Wel zo’n prettig idee!

Een boom voor later

Een cv-ketel is niet de meest duurzame oplossing, maar voor veel mensen nog wel de enige haalbare oplossing. Vervangt u nu uw oude cv-ketel, dan kan de nieuwe ketel op termijn worden gekoppeld aan een hybride warmtepomp en bent u toch duurzaam bezig. Bij InstalCenter doen we daar graag nog een schepje bovenop: wij planten voor iedere verkochte cv-ketel een boom. Zo kunnen we iets goeds doen voor de natuur.Vaillant ecoFIT Pro CW4. Een energiezuinige ketel.

Deze zeer energiezuinige cv-ketel van Vaillant is nu scherp geprijsd bij InstalCenter. Dit model combineert kwaliteit van Vaillant met extreme zuinigheid.

Belangrijkste voordelen

  • Te combineren met een slimme thermostaat
  • Warmteklasse CW 4
  • Warmtecapaciteit: 5,4 - 25,5 kW
  • Levert 14,3 liter water per minuut van 40°C
  • Geschikt voor douche of bad
  • Geschikt voor gemiddelde eengezinswoning
  • Fluisterstil
  • Energielabel A
  • Kan in combinatie met hybride warmtepomp
  • Voor alle voorkomende typen aardgas.


Advies nodig?

Wilt u meer weten over de Vaillant ecoFIT Pro CW4? Heeft u advies nodig bij het aanschaffen van de juiste cv-ketel?
Of wilt u meer weten over duurzame alternatieven zoals een (hybride) warmtepomp?
Neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde InstalCenter vestiging. Wij helpen u graag verder.

Zoek uw dichtstbijzijnde InstalCenter vestiging, klik hier >


Vaillant aanvraag formulier

Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw gegevensVelden met een * zijn verplicht in te vullen. Wij vragen u in bovenstaand formulier om uw achternaam in te vullen zodat wij de offerte gericht voor u kunnen opstellen. Daarnaast vragen wij u om uw postcode in te vullen zodat uw aanvraag direct naar uw dichtstbijzijnde vestiging wordt verzonden en u zo snel mogelijk geholpen kan worden. Wij vinden uw privacy belangrijk. Lees er alles over in onze privacy verklaring.