Het dak op! Of toch liever niet?

Dakwerk

Moet er een klus gedaan worden op het dak? Bijvoorbeeld een lekkende goot vervangen of mooi zinkwerk plaatsen? Laat dit bij voorkeur aan de vakman over. Uw probleem wordt dan snel en vakkundig opgelost. Kiest u liever voor doe-het-zelf? Laat u dan goed voorlichten en zorg voor de juiste spullen. Het advies van de vakman kan u goed van pas komen.

Lekkende goot: renoveren of vervangen?

Een lekkende goot kan vaak gerepareerd worden met een coating of het inplakken van een stuk een-laags synthetisch dakrubber, EPDM genaamd. Dit staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer en heeft een zeer lange levensduur. De bedekking wordt aangebracht met lijm. Omdat er geen brander gebruikt hoeft te worden, is er ook geen brandgevaar. Wel zo veilig!

Hemelwaterafvoer

Dakgoten zorgen voor een goede afwatering van het regenwater. Tegenwoordig worden veel kunststof materialen gebruikt. Om regenwater probleemloos op te vangen levert DYKA polyester bakgoten en PVC mastgoten. Om het water af te voeren dat in de goot is verzameld worden hemelwaterafvoerbuizen geplaatst. U kunt ook kiezen voor zink. Dit is mooi en zeer duurzaam. Dat bewijzen talrijke oude gebouwen waarvan de zinken goten na zelfs 50 jaar nog in vrij goede staat verkeren.

ZinkwerkVoorkom verstoppingen

Regelmatig uw dakgoten schoonmaken en het plaatsen van bolroosters en loofafscheiders voorkomt verstoppingen. Vraag advies aan onze installateur en laat u voorlichten over een goede afwatering van uw hemelwater.

Zinkwerk

Een klus op het dak hoeft niet alleen noodzaak te zijn. Onze installateur kan uw woning ook voorzien van mooi zinkwerk. Denk aan regenpijpen maar ook aan speciale bijzondere details voor uw woning.

Dak- of zinkwerk?

Onze installateur vertelt u alles over dak- en zinkwerk. Neem hier contact op met een vestiging bij u in de buurt.