Installateur meterkastSterk schakelwerk

Elektra is het veelomvattende werkterrein van de elektricien of de ervaren klusser thuis. Let op: de veiligheid in en om uw huis wordt mede bepaald door een goed aangesloten elektrische installatie. Wij zorgen ervoor dat uw elektraklus veilig wordt geklaard.

De groepenkast als basis

Veel huizen zijn voorzien van sterk verouderde bedrading. Het licht gaat weliswaar aan, maar het geheel is verre van veilig. De basis is een goede groepenkast met voldoende groepen. Bespreek uw wensen met onze installateur. Een inductie kookplaat in uw nieuwe keuken, extra verlichting in de nieuwe aanbouw; het kan allemaal reden zijn voor extra groepen. Uw wensen vormen het uitgangspunt voor uw nieuwe groepenkast.

Finishing touch

De finishing touch van elke woonkamer, keuken of badkamer wordt gevormd door het schakelmateriaal. Het juiste schakelmateriaal geeft de gewenste uitstraling aan uw interieur. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kijkt u voor inspiratie maar eens naar Busch-Jaeger en Gira:

schakelwerk

Kies uw stijl

Opvallend In de kleur van de muur Een nostalgische look: gemaakt van porselein!
Bent u een handige doe-het-zelver? Goed advies is de sleutel voor een veilige installatie. Lees hier alle tips van onze installateur om zelf veilig elektra aan te sluiten.

Is uw huis veilig?

Onze specialisten geven u graag advies voor het veilig maken van uw leefomgeving.