Nieuwe cv-ketel

Een nieuwe cv-ketel: kopen of huren?

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe cv-ketel dan bent u bij InstalCenter aan het juiste adres. Wij bieden u een cv-ketel tegen een scherpe prijs. Inclusief advies en installatie natuurlijk! U heeft de mogelijkheid om de cv-ketel te kopen, maar mocht het financieel niet uitkomen, dan kunt u bij InstalCenter ook een nieuwe verwarmingsketel huren.

CV-ketel kopen

Het kopen van een cv-ketel biedt u een aantal voordelen:

  • U bent direct eigenaar van de nieuwe ketel
  • U heeft vrije keuze voor merk en type
  • U heeft vrije keuze voor het onderhoudscontract

Bekijk hier ons koopaanbod

CV-ketel huren

Mocht de investering voor een nieuwe cv-ketel op dit moment niet uitkomen, dan kunt u ook een nieuwe cv-ketel huren. U huurt deze tegen een vast tarief en altijd inclusief installatie, thermostaat, jaarlijkse controle en 24 uur per dag storingsdienst. Voor meer informatie over het huren van een ketel.

Bekijk hier ons huuraanbod

100% veilige installatie

Een nieuwe cv-ketel bestaat niet alleen uit een nieuwe ketel, maar ook de rookgasafvoer is een belangrijk onderdeel van de installatie. De rookgasafvoer zorgt er namelijk voor dat de rookgassen, op een veilige manier, naar buiten worden afgevoerd. Het is belangrijk dat u deze samen met de ketel laat vervangen, deze heeft namelijk dezelfde levensduur als uw cv-ketel.

Lees hier hoe u het risico op een koolmonoxidevergiftiging kunt verlagen.

Installatie CO-gecertificeerd

Per 1 april 2023 moeten alle installatiebedrijven die nog met gasketels -en andere gasverbrandingsinstallatie- willen werken CO-gecertificeerd zijn. Het is niet meer toegestaan werkzaamheden uit te voeren zonder certificaat. Alle monteurs dienen dan te beschikken over een Bewijs van Vakmanschap CO. Dit noemt men ook wel, de Gasketelwet. Alle InstalCenter-installateurs zijn CO-gecertificeerd en werken veilig en vakkundig aan uw installatie.

Meer lezen over de CO-certificering en wat dat voor u betekent?