InstalCenter Vaatstra - Bedum

Installatiebedrijf Vaatstra Bedum

Installatiebedrijf Vaatstra BV, een onderdeel van Vaatstra Beheer BV, houdt zich bezig met het aanleggen van installaties in de breedste zin van het woord. Sinds 1930 staat Vaatstra al bekend als expert op het gebied van installatietechniek. De missie van Vaatstra is: "De klant staat centraal, integraal ontwerpen en vertrouwen op onze eigen kracht"

Diensten Installateur Vaatstra

Bij installatiebedrijf Vaatstra vindt u één loket voor alles wat u nodig kan hebben op het gebied van installatietechniek. U kan rekenen op een prettige, directe werkwijze, ervaren personeel, uitstekende (24 uur-) service en twee jaar garantie op de werkzaamheden. Bij Vaatstra BV kunt u terecht voor:

  • klimaat - en elektrotechniek
  • sanitair 
  • loodgieterwerk 
  • zinkwerk 
  • dakbedekkingen 

Specialist op het gebied van installatietechniek

Vaatstra is al sinds de aanvang van het bedrijf specialist op het gebied van installatietechniek. Denk hierbij o.a. aan de disciplines elektrotechniek, loodgieterwerk, zinkwerk en klimaattechniek. Lekker makkelijk als u een aircosysteem wilt laten plaatsen, een klus voor een loodgieter heeft waarbij u zelf niet uit komt of een oplossing zoekt voor een elektrotechnisch probleem.

Heeft u een dak dat vernieuwd moet worden of bent u op zoek naar nieuwe dakbedekking? Ook dan kan u bij Vaatstra terecht. Tot slot kunt ook nog contact opnemen met ons als u op zoek bent naar duurzame energie oplossingen. Tot snel!