InstalCenter Van Galen - Haarlem

Voor een bezoek aan onze showroom, vragen wij u om vooraf een afspraak te maken. Wel vragen wij u om alleen de afspraak door te laten gaan als iedereen in de directe omgeving in goede gezondheid is. Mocht dit niet het geval zijn (iemand verkouden of grieperig), dan vragen wij u om de afspraak te verzetten tot een nader te bepalen moment. Mocht onze collega ter plaatse twijfel hebben, mag hij uit preventief oogpunt de werkzaamheden op dat moment annuleren en/of stopzetten. Dit in verband met uw en onze veiligheid. Wij hopen op uw begrip en volle medewerking hierin.

Installatiebedrijf Van Galen Haarlem

Centragas van Galen B.V. is uw Totaal Installateur voor Haarlem en omstreken. Wij bieden u als Waarborg Installateur een compleet aanbod van diensten voor particulieren en de zakelijke klanten.
De veiligheid van installaties in woningen is meer dan ooit onderwerp van gesprek. Staat U er wel eens bij stil dat uw elektrotechnische installatie thuis een gevaar kan vormen, door alle apparatuur die er onderhand op is aangesloten? Dat de cv-ketel wellicht onder onveilige omstandigheden functioneert en zelfs zou kunnen ontploffen? Of dat stilstaand water in uw leidingen legionellabesmetting kan veroorzaken? Waarschijnlijk niet. En dat zijn nu typisch klussen waarbij het goed is om een vakman in de arm te nemen. Zeker als gas, water en elektriciteit in het geding zijn, is risico’s nemen onnodig en onverstandig.

Diensten installateur Haarlem

Bij Installatiebedrijf Van Galen kunt u onder andere terecht voor de volgende werkzaamheden:

  • CV-ketel
  • Verwarming 
  • Service- en onderhoud 
  • Sanitair 
  • Dakbedekking 
  • Elektrotechniek