InstalCenter HvH - IJmuiden

BELANGRIJK BERICHT!
Ook wij als HVH Loodgieters en Installatiebedrijf willen het risico voor onze klanten en onze medewerkers waarborgen. Vanaf dinsdag 25 maart a.s. zijn onze openingstijden aangepast. Tot nader order zullen wij tot 15:00 uur werken. Op deze manier zullen wij op weekbasis minder contact met klanten hebben waarmee hopelijk kunnen bijdragen aan het bestrijden van dit virus. Hygiëne staat onverminderd heel hoog in het vaandel. Wij verwachten dit ook van onze klanten. Hierin zullen wij de voorschriften van het RIVM hanteren. Onze monteurs zullen de richtlijnen qua afstand tussen de klant bewaren en bewaken. Ook onze monteurs onderling zullen deze richtlijn hanteren. Laten we hopen dat deze zware moeilijke tijd voor ons allen snel voorbij zal zijn.

HvH Loodgieters & Installatiebedrijf

HvH Loodgieters & Installatiebedrijf is al 20 jaar lang een professioneel en ervaren installatiebedrijf, opgericht door Rene Huijbens. Bij ons kunt u terecht voor een breed scala aan installatiewerkzaamheden. Bent u ook op zoek naar sanitair? Wij leveren in verschillende prijsklassen Het mooiste sanitair, dat wij natuurlijk ook voor u kunnen installeren. Naast sanitair kunt u bij ons terecht voor verwarming, dak- en zinkwerk en onderhoud. Het grote voordeel van ons bedrijf is dat de diverse installaties door één bedrijf worden uitgevoerd en door onze eigen ervaren installateurs. Alle voorkomende werkzaamheden vanaf de advies- en ontwerpfase tot aan de uitvoering en oplevering van de installaties kunnen wij voor u verzorgen. HvH Loodgieters & Installatiebedrijf is een gecertificeerde waarborginstallateur en lid van de Vereniging van Nederlandse Installatiebedrijven (Techniek Nederland).

Diensten HvH Loodgieters & Installatiebedrijf

HvH Loodgieters & Installatiebedrijf is een gecertificeerde waarborginstallateur en lid van de Vereniging van Nederlandse Installatiebedrijven (Uneto-VNI). Dit houdt in dat u een degelijke en duurzame installatie van ons kunt verwachten. Daarnaast werken we uitsluitend volgend GAVO-voorschriften.

U kunt bij HvH Loodgieters & Installatiebedrijf onder andere voor de volgende diensten terecht!

  • Cv-ketels
  • Complete installaties
  • Dakwerk 
  • Onderhoud 
  • Loodgieterswerk 
  • Verwarming 
  • Service 
  • Airco 

Showroom HvH Loodgieters & Installatiebedrijf

U kunt in onze prachtige showroom met een oppervlakte van 300m2 naar hartelust ideeën opdoen, informatie opvragen en natuurlijk de allernieuwste producten bekijken. Daarnaast beschikt HvH Loodgieters & Installatiebedrijf over een groot magazijn, waar alle gebruikelijke materialen op voorraad liggen of anders kunnen wij het binnen 24 uur leveren. Wij nodigen u graag aan om een bezoek te brengen aanHvH Loodgieters & Installatiebedrijf, uw persoonlijke installateur in IJmuiden en omgeving.