InstalCenter Gasservice Brabant - 's-Hertogenbosch

Installatiebedrijf Gasservice Brabant

Gasservice Brabant profilieert specifiek als specialist op het gebied van verwarming en warmwaterapparatuur. Graag adviseren wij u naar ons beste kunnen als het gaat om de aanschaf of lease van een nieuwe installatie, het aanpassen of uitbreiden van uw bestaande installatie of het uitvoeren van reparatiewerkzaamheden

Diensten gasservice Brabant

Afstemming op uw behoeften
Omdat geen huishouden gelijk is biedt Gasservice Brabant verschillende systemen voor verwarming en warmwatervoorziening. Deze beantwoorden allemaal aan de eisen van deze tijd. Alle producten voldoen ruimschoots aan de hoogste milieunormen en hebben een fraaie vormgeving. Met de modernste technieken bent u verzekerd van optimaal comfort, kwaliteit en betrouwbaarheid, lange levensduur en besparing op energiekosten. Kortom, geavanceerde systemen die inspelen op uw persoonlijke behoeften.

Persoonlijk advies
De installateurs van Gasservice Brabant zijn u graag van dienst met advies over de keuze van een verwarmingsketel. De juiste capaciteit kan bepaald worden aan de hand van factoren als het type huis, het aantal mensen dat in het huis woont en huidige en toekomstige wensen. Uiteraard weegt ook het budget mee.

Installaties 's-Hertogenbosch
Gasservice Brabant heeft een eigen installatieafdeling. Vakkundige installatiemonteurs plaatsen complete installaties, passen installaties aan en voeren reparaties uit. Wanneer u een nieuwe installatie laat plaatsen wordt deze compleet aangesloten. Het oude toestel wordt afgevoerd, leidingen en rookgasafvoer (schoorsteen) worden zo nodig aangepast en het nieuwe toestel wordt geplaatst. De gasleiding wordt zorgvuldig gecontroleerd en het toestel wordt afgeregeld volgens de fabrieksspecificaties.

24-uurs storingsdienst 's-Hertogenbosch

Dat het Gasservice Brabant om kwaliteit draait, blijkt wel uit het feit dat wij 24 uur per dag bereikbaar zijn voor spoedeisende storingen.