InstalCenter Smit - Utrecht

Installatiebedrijf Smit Utrecht

Het begon allemaal in 1946 toen de heer W.A. Smit in Maarssen een loodgietersbedrijf startte, waarbij zijn werkzaamheden bestonden uit het repareren van pannen en het aanleggen van water- en gasleidingen. Na een periode van 24 jaar heeft de heer G.E. Smit in het jaar 1970 over genomen en het bedrijf groeide vervolgens zodanig uit zijn jasje, dat de verhuizing naar het nieuwe Maarssense industrieterrein noodzakelijk was. Tevens is Smit Installatietechniek in 1978 ook aangesloten bij de bekende landelijke Baderie organisatie. Een aantal jaren later en wel in 2001 kwam de heer W.H. Smit aan het roer van het inmiddels tot 30 medewerkers uitgegroeide installatie- en loodgietersbedrijf. Smit Installatietechniek groeide gestaag en daardoor werd het huidige pand wederom te klein en hierdoor werd ook uitgezien naar een nieuwe locatie om te toenemende activiteiten te huisvesten.

De gehele onderneming is vanaf januari 2006 gevestigd aan de Savannahweg 3-5 op het industrieterrein ‘Lage Weide’ te Utrecht. Het 550 m2 moderne bedrijfspand heeft een showroom met daarin complete badkamers, sanitair, tegels, gashaarden en een efficiënte kantoorruimte en een adequate werkplaats met opslag en magazijn. Per 1 januari 2012 heeft Smit Installatietechniek zich aangesloten bij InstalCenter.

Overname Boon Installatiebedrijf

Per 1 juni 2017 heeft Smit Installatietechniek de onderneming Boon Installatiebedrijf overgenomen. Vaste medewerkers van Boon Installatiebedrijf zijn meegegaan waardoor bestaande relaties nog steeds contact met dezelfde vertrouwde gezichten zullen hebben. Uw installatie-, en service technische belangen zullen bij Smit Installatietechniek gewaarborgd blijven, zodat de jarenlange relatie met u voorgezet kan worden.

Diensten Installatiebedrijf Smit

Installatiebedrijf Smit is het allround installatiebedrijf in Utrecht. Of u nu een loodgieter nodig heeft of een nieuwe CV ketel, onze installateurs staan voor u klaar! 

  • Installatiewerkzaamheden
  • Dakbedekking
  • Centrale verwarming
  • Renovatie van badkamer
  • Levering van sanitair en tegels
  • Haarden
  • Verkoop van losse onderdelen

Loodgieters Utrecht

Heeft u een storing of lekkage? Onze loodgieters staan voor u klaar om uw probleem te verhelpen. Wij zijn werkzaam in de regio Utrecht. Of u nu een lekkage heeft in Maarssen, Breukelen, Nieuwegein of De Meern. Wij komen bij u langs en verhelpen uw lekkage! Wacht niet te lang en neem direct contact met ons op.