InstalCenter Jonker - Zaandam

Installatiebedrijf J.N. Jonker BV

In 1923 is Installatiebedrijf J.N. Jonker BV opgericht door de heer J.N. Jonker, de grondlegger van het Installatiebedrijf J.N. Jonker BV. Het bedrijf telt nu ongeveer 50 medewerkers en is in de Zaanstreek en omgeving al jarenlang een begrip!

Diensten Installatiebedrijf Jonker

Van oorsprong is J.N. Jonker BV een loodgietersbedijf, maar het bedrijf voert nu ook al jaren de volgende werkzaamheden uit:

  • Verwarmingsinstallaties
  • Mechanische ventilatiesystemen 
  • Energiezuinige installaties


Tevens is Installatiebedrijf J.N. Jonker BV gespecialiseerd in het aanbrengen van zinken en koperen daken en gevels. Ook beschikken wij over een eigen rioolontstoppingswagen, waarmee tevens camera-inspecties uitgevoerd kunnen worden.

24- uurs storingsdienst Zaandam

Voor spoedeisende loodgietersklachten, zoals ernstige lekkages aan water- of gasleiding, totaal verstoppingen ed. staan wij voor u klaar! U kunt dan een beroep doen op onze 24-uurs storingsdienst. Heeft u een storing bel dan ons 24-uur storingsnummer telefoonnummer 06-54213435.

Erkend leerbedrijf

J.N. Jonker BV is een erkend leerbedrijf waardoor de leerling gegarandeerd is van een goede begeleiding tijdens de opleiding. Wij zijn lid van de Uneto-VNI en is in het bezit van het Komo-Instal en VCA*-certificaat.