Bette logo

Bette

De Duitse fabrikant Bette produceert sinds 1952 baden, douchebakken, douchevloeren en wastafels. Dit familiebedrijf heeft zich gespecialiseerd in productie van badkamerproducten uit geëmailleerd titaanstaal. Uit de natuurlijke grondstoffen glas, water en staal ontstaan hoogwaardige producten die in vele vormen, maten en kleuren verkrijgbaar zijn. Door het gebruik van deze materialen en het productieproces levert Bette vooral duurzame, hygiënische, kleurechte en recyclebare producten.

Bette Floor en Bette Floor side

De Bette Floor is een vlakke douchevloer die zonder opstaande randen naadloos in uw badkamervloer wordt verwerkt. De helling naar de centrale afvoer is vrijwel onzichtbaar en zorgt ervoor dat het water goed wegloopt. Bij de Bette Floor side is de afvoer aan de lange zijde gepositioneerd.

De Bette Floor douchevloer is in vele maten verkrijgbaar, vanaf een standaardmaat 80 x 80 cm tot aan een lengte van 180 cm bij 100 cm breed en alles wat daartussen zit. Het kleurpallet is ontzettend breed, van de normale sanitairkleuren tot aan een kleurenpallet bijpassend bij de nieuwste tegeltrends waardoor de Bette Floor een natuurlijk geheel met de tegelvloer vormt.

Bette douchebakken

Bette douchebakken zijn verkrijgbaar in diverse maten en vormen. Het is al lang niet meer alleen de diepe douchebak van 15 of 28 cm, tegenwoordig zijn ze al verkrijgbaar in 2,5 – 3,5 of 6,5 cm hoogte. Daarnaast is Bette gespecialiseerd in het maken van douchebakken op maat. Bijvoorbeeld als u een nis heeft van 87 cm breed, dan kunt u een maatwerk douchebak nemen waardoor er geen tegelrandje meer naast de bak gemaakt hoeft te worden.

Voor meer stabiliteit en veiligheid in de douche, kunnen de Bette producten voorzien worden van antislip. Het nieuwe Antislip Pro is zelfs bijna onzichtbaar aangebracht.

Bette baden

De baden van Bette zijn van topkwaliteit en gaan levenslang mee. Ze zijn gemakkelijk te reinigen en kleurecht, ook na tientallen jaren. Wat voor bad u ook zoekt, in de collectie van Bette kunt u er altijd één vinden die aan uw wensen voldoet. Lekker languit in bad lezen doet u bijvoorbeeld heel comfortabel in de BetteComodo.

Bette heeft naast inbouwbaden, diverse oplossingen voor in een nis, langs de wand of in een hoek. Desgewenst voorzien van een aaneen gevormd paneel waardoor integelen overbodig wordt.

Of wellicht kiest u liever voor de vrijstaande baden die hun iconische plaats is de badruimte opeisen. Strak of afgerond, ovaal of rechthoekig, Bette heeft voor iedereen een passend model. Wat vindt u van de BetteLux oval Silhoutte onder het raam voor een lange wand?

Bette wastafels

Bijpassend bij een aantal baden heeft Bette ook wastafels uit titaanstaal. De wastafels hebben dezelfde vormgeving als de gelijknamige baden en vormen daardoor één esthetisch geheel in de badkamer.

Vragen of advies

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur?
Neem dan direct contact op met een InstalCenter vestiging.